Studiază la University of Twente!

Vino la prezentarea universitatii din data de 15 martie 2018, orele 18:00 de la sediul EDMUNDO București și află direct de la reprezentanții University of Twente ce opțiuni de studiu ai, tipurile de programe disponibile, care este procesul de admitere, care sunt opțiunile de finanțare disponibile și cum este viața de student în Olanda.

Înscrie-te acum!

Studiază la University of Twente!

Vino la prezentarea universitatii din data de 15 martie 2018, orele 18:00, de la sediul EDMUNDO și află direct de la reprezentanții University of Twente ce opțiuni de studiu ai, tipurile de programe disponibile, care este procesul de admitere, care sunt opțiunile de finanțare disponibile și cum este viața de student în Olanda.

Înscrie-te acum!

De ce să studiezi în Olanda
la University of Twente?

Vino pe 15 martie 2018, de la orele 18:00, la sediul EDMUNDO din București (Str. Colței nr. 8, et. 2) să afli direct de la reprezentanții universității de ce ar trebui să iei în considerare University of Twente dacă dorești să studiezi în Olanda. Și tu poți face parte din această călătorie extraordinară!

Atenție – locurile sunt limitate, iar accesul la prezentare se va face în ordinea cronologică a înscrierilor.

Programe de cercetare în tehnologii noi

Una dintre cele mai tinere universități de cercetare din Olanda, University of Twente a devenit cunoscută datorită spiritului antreprenorial și profilului său – foarte mult axat pe domeniul noilor tehnologii și al impactului acestora în societate.

Domenii de studiu inovative

Domeniile cheie de cercetare ale universității includ nanotehnologia, tehnologia biomedicală, IT, energia regenerabilă și politicile de guvernare. În campus se găsește unul dintre cele mai bine dotate laboratoare de nanotehnologie din Europa.

Facilități deosebite pentru studiu

Universitatea le pune la dispoziție studenților o serie de facilități precum săli de sport, laboratoare, săli de expoziție, programe de învățare a limbii olandeze, săli de studiu sau de întâlniri în încercarea de a le asigura acestora o experiență de studiu cât mai completă.

Perfectă pentru antreprenori

Promovând spiritul antreprenorial, Universitatea Twente este recunoscută pentru faptul că încearcă să susțină industria și comerțul din zona în care se află cu ajutorul tehnologiilor pe care le oferă, însă și pentru crearea de noi afaceri inovatoare.

Incubator pentru afaceri studențești

Universitatea există de peste 50 de ani, timp în care peste 700 de noi companii s-au lansat pe piață ca rezultat al cercetărilor. Parcul de business al universității susține mai mult de 100 de afaceri, aici fiind incluse afaceri conduse chiar de studenți care au primit susținere din partea universității.

Costuri accesibile și surse de finanțare

Taxa anuală de școlarizare la University of Twente este de aproximativ 2.000 euro. Orice student în Olanda poate aplica pentru un job și lucra part-time (și full-time pe timpul verii) în condiții legale putându-și acoperi în mare parte costurile lunare (aproximativ 400 euro cazare + 400 euro alte costuri).

Domenii de studiu disponible

Postgraduate

De ce sa aplici la studii in strainatate?

Experienta unica

Ca student international intr-un campus universitar din strainatate vei avea parte de experiente memorabile nu numai academice ci si de viata. Inchipuie-ti ca alaturi de tine sunt studenti de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia etc.) si ca toti va doriti sa aveti parte de cele mai tari petreceri sau sa explorati lumea.

Domenii de studiu

Universitatile internationale sunt mai adaptate la mediul professional oferind programe educationale cum probabil nici nu te gandesti: de la clasicele Business, Psihologie, Drept, Electronica pana la mai noile Luxury brand management, Forensic Psychology, Criminology, Artificial Intelligence sau Game development.

Educatie aplicata

Gata cu invatatul pe de rost si examenele fara sens! La universitate in straintate, studiul se bazeaza foarte mult pe aplicabilitatea lui imediata in domeniul professional pe care ti l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau in echipa, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care cauta solutii la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce vor studii in strainatate!

1 din 2 aplicanti in Marea Britanie este EDMUNDO

1 din 3 studenti in Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apeleaza anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

Ce spun studenții care studiază la University of Twente cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!

[contact-form-7 id="727" title="ContactFormEdmundoShort"]