Studiază în Olanda!

Studiile în Olanda îți sunt acum accesibile datorită îndrumării oferite GRATUIT de consilierii EDMUNDO. Lasă-ne datele tale de contact și te vom contacta pentru a explora împreună care sunt opțiunile tale cele mai bune pentru a studia în străinătate și cum poți beneficia de ele.

Aplică acum!

Taxa de școlarizare pentru anul universitar
2019 - 2020 este de 2.078 Euro!

Studenții din primul an plătesc doar 50% din aceasta!

De ce să aplici la studii în Olanda?

Educație modernă

Universitatile olandeze sunt recunoscute la nivel international pentru facilitatile de ultima generatie si cursuri bine pregatite la cel mai inalt nivel. Grupurile mici de studenti si munca in echipa fac ca totul sa fie despre inovatie si progres prin educatie.

Cercetare & științe aplicate

In Olanda ai acces in principal la universitati de cercetare si de stiinte aplicate, fiecare dintre acestea oferind programe de studiu specifice si foarte bine gandite indiferent de domeniul de studiu, facand astfel mult mai accesibila piata muncii pentru tine.

Burse guvernamentale

In Olanda taxa de școlarizare sau transportul iti pot fi acoperite de catre guvern sub forma unui imprumut (cu conditia sa lucrezi cateva ore lunar). Pe lângă acestea, unele dintre universitățile din Olanda oferă burse studenților în funcție de diferite criterii.

Mediu multicultural

In fiecare an, in Olanda studiaza peste 157 de naționalitati din toate colturile globului. Unul dintre motive este costul foarte accesibil al vietii, comparativ cu alte destinatii educationale din Europa si nu numai.

Comunicare facilă

Olanda este a doua tara vorbitoare de limba engleza din Europa, dupa Marea Britanie, cu un procent de peste 90% cunoscatori de engleza. Asadar nu iti va fi greu sa te adaptezi rapid la stilul de viața olandez.

Oportunități multiple

Daca te gandești deja la ideea de studii in strainătate si Olanda este o opțiune, EDMUNDO are in portofoliu un numar important de universități care ofera programe de studiu dintr-o gama larga de domenii de specialitate, atat la nivel de licenta, cat si programe de master.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru studentii ce vor sa studieze in strainatate!

Peste 5.000 de tineri apeleaza anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

De ce sa apelezi la ajutorul EDMUNDO?

Consiliere personalizata

Cu un consilier EDMUNDO aproape este mai simplu din toate punctele de vedere. Consilierii EDMUNDO te ajuta sa descoperi particularitatile programelor astfel incat profilul tau sa se potriveasca cu ceea ce vei invata si cu planurile tale profesionale de viitor.

Dosar de aplicare performant

Toti consilierii cunosc in detaliu cele mai bune practici despre cum trebuie sa arate aplicatia ta astfel incat sa iti maximizezi sansele de admitere. Nu vom scrie noi aplicatia ta deoarece aceasta trebuie sa te reprezinte, insa vom fi aproape de tine pentru a te sfatui pe tot parcursul.

Nicio intrebare fara raspuns

EDMUNDO lucreaza cu peste 2000 de aplicanti asemanatori tie in fiecare an de 10 ani in Romania. In aceasta experienta ne-am confruntat cu probabil toate intrebarile ce pot aparea pentru orice aplicant si viitor student international. Deja avem raspunsurile pentru intrebarile tale.

Acces complet la informatii

Datorita parteneriatului nostru cu universitatile, vei avea acces la informatii privind bursele oferite de cele mai multe ori inaintea oricarui alt aplicant. La EDMUNDO, ne-am facut o misiune ca de indata ce universitatile anunta posibilitatile de finantare existente sa le impartasim cu toti studentii si sa ii ajutam sa aplice pentru acestea.

Fara stres in familie

In spatele fiecarui student admis la studii in strainatate (si sunt peste 10.000 ai EDMUNDO) sta familia acestuia care de cele mai multe ori se confrunta cu o serie de alte ingrijorari si intrebari despre viitorul lui academic. Consilierii sunt echipati cu toate informatiile astfel incat sa poarte discutii avansate si linistitoare si cu familia ta.

O comunitate activa

Cand lucrezi cu EDMUNDO considera ca deja iti vei cunoaste cel putin un coleg mai mare aflat in campusul universitar unde urmeaza sa pleci la studii. Studentii mai mari iti sunt prieteni de nadejde putand sa iti raspunda sincer la intrebari mai personale despre viata lor acolo, despre cum se distreaza, despre ce le place si mai ales ce nu le place.

Ce spun studentii care studiaza in strainatate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!