Studiază la University of Suffolk în UK!

Vino la prezentarea universității din data de 16 martie 2018, orele 16:30 de la sediul EDMUNDO București și află direct de la reprezentanții University of Suffolk ce opțiuni de studiu ai, tipurile de programe disponibile, care este procesul de admitere, care sunt opțiunile de finanțare disponibile și cum este viața de student în Marea Britanie.

Înscrie-te acum!

Studiază la University of Suffolk în UK!

Vino la prezentarea universității din data de 16 martie 2018, orele 16:30 de la sediul EDMUNDO București și află direct de la reprezentanții University of Suffolk ce opțiuni de studiu ai, tipurile de programe disponibile, care este procesul de admitere, care sunt opțiunile de finanțare disponibile și cum este viața de student în Marea Britanie.

Înscrie-te acum!

De ce să studiezi în Marea Britanie
la University of Suffolk?

Într-o lume în care nimic nu rămâne la fel, cu toții trebuie să ne schimbăm, să evoluăm, să reușim și apoi să ne schimbăm din nou.
Asta este ceea ce facem noi la University of Suffolk. Îndrăznește și vino alături de noi! Împreună putem reuși mult mai mult!

Dacă citatul de mai sus descrie tipul de universitate care de inspiră și te incită, vino pe 16 martie 2018 la sediul EDMUNDO din București (Str. Colței nr. 8, et. 2) să afli direct de la reprezentanții universității de ce ar trebui să iei în considerare University of Suffolk dacă dorești să studiezi în Marea Britanie. Și tu poți face parte din această călătorie extraordinară!

Atenție – locurile sunt limitate, iar accesul la prezentare se va face în ordinea cronologică a înscrierilor.

Universitate nouă, dinamică, modernă

Într-o lume în continuă schimbare, University of Suffolk a fost creată ca o universitate dinamică, cu oameni dinamici ce livrează programe relevante destinate să schimbe lumea. Dacă acest lucru îți sună fascinant și incitant, atunci University of Suffolk poate fi universitatea ideală pentru tine!

Șanse excelente
de carieră

University of Suffolk are o performanță impresionantă cu peste 95% dintre studenți ce lucrează sau își continuă studiile după absolvire. Universitatea are un portofoliu variat de cursuri pentru cei interesati să studieze business, arte, științe sociale aplicate ori științe ale sănătății.

Facilități moderne,
de calitate

Fiind o universitate nouă, toate facilitățile sunt de ultimă generație. Toate ariile dedicate studiului dispun de iMac-uri, iar studenții de la arte dispun de studiouri complet dotate pentru pictură, sculptură, desen și print, precum și de spații pentru video shooting-uri, un studio de producție de film și două pentru dans.

University of Suffolk - UK - Scholarship 2018

Burse de studiu pentru programele de licență

Unul dintre avantajele majore pe care le poți avea ca student la University of Suffolk în 2018 este bursa de 1.500 de lire disponibilă pentru toți cetățenii Uniunii Europene ce studiază într-un program de licență din cadrul Universității.

Locație excelentă pentru studiu

University of Suffolk are 6 campusuri, toate în regiunea Suffolk. Ipswich (The Hub) este campusul principal și aici, într-o zonă pitorească așezată lângă apă, poți experimenta stilul de viață tipic englezesc, liniștit, accesibil, total diferit de Londra, dar la numai o oră distanță de aceasta.

Costuri accesibile
într-un campus de lux

Costurile de cazare în campusul Universității sunt accesibile, sub media costurilor din Marea Britanie (aprox. 300 lire / lună). În același timp, calitatea campusului este foarte bună, acesta fiind adesea comparat cu o stațiune de lux prin prisma locației și a facilităților disponibile.

Domenii de studiu disponible la University of Suffolk

Undergraduate

De ce să aplici la studii în strainatate?

Experiență unică

Ca student international intr-un campus universitar din strainatate vei avea parte de experiente memorabile nu numai academice ci si de viata. Inchipuie-ti ca alaturi de tine sunt studenti de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia etc.) si ca toti va doriti sa aveti parte de cele mai tari petreceri sau sa explorati lumea.

Domenii de studiu

Universitatile internationale sunt mai adaptate la mediul professional oferind programe educationale cum probabil nici nu te gandesti: de la clasicele Business, Psihologie, Drept, Electronica pana la mai noile Luxury brand management, Forensic Psychology, Criminology, Artificial Intelligence sau Game development.

Educație aplicată

Gata cu invatatul pe de rost si examenele fara sens! La universitate in straintate, studiul se bazeaza foarte mult pe aplicabilitatea lui imediata in domeniul professional pe care ti l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau in echipa, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care cauta solutii la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce vor să studieze în străinatate!

1 din 2 aplicanți în Marea Britanie este EDMUNDO

1 din 3 studenți în Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apelează anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenți EDMUNDO pleacă la studii anual

Ce spun studenții care studiază la University of Suffolk cu ajutorul nostru:

Vrei sa afli mai multe informatii?

Lasa-ne email-ul si telefonul tau si te vom contacta in maximum 48 de ore!

[contact-form-7 id="727" title="ContactFormEdmundoShort"]