Studiază la University of Reading în UK!

Vino la prezentarea universității din data de 14 februarie 2019, orele 16:00 de la sediul EDMUNDO București și află direct de la reprezentanții University of Reading ce opțiuni de studiu ai, tipurile de programe disponibile, care este procesul de admitere, care sunt opțiunile de finanțare disponibile și cum este viața de student în Marea Britanie.

Înscrie-te acum!

De ce să studiezi în Marea Britanie
la University of Reading?

Universitate în top 200 în lume

Cu o tradiție de peste 90 de ani, University of Reading este o universitate de top cu multiple programe clasate în top 200 cele mai bune programe din lume. Universitatea oferă o gamă largă de programe educaționale, de la științe aplicate la limbi străine, științe sociale, management al afacerilor și artă.

Campus mare și modern

Principalul campus al universității, Whiteknights Campus, este localizat în interiorul unui parc ce se întinde pe o suprafață de peste 130 de hectare. Acesta a fost premiat de multiple ori ca fiind unul dintre cele mai verzi locuri din Marea Britanie. Pe lângă acesta, University of Reading mai are încă două campusuri: London Road și Greenlands.

20% studenți internaționali

University of Reading are o comunitate de peste 17.000 de studenți, dintre aceștia 20% fiind studenți internaționali. Campusurile universității au o comunitate activă de studenți și le oferă acestora multiple locații în care să socializeze, cum ar fi biblioteca, restaurantele sau cluburile studențești.

De ce să aplici la studii în strainatate?

Educație de calitate

Sistemele educaționale de top din lume pun accent deosebit pe rata de angajare a absolvenților lor iar performanța studenților este cel mai important indicator de performanță al acestor sisteme educaționale. Prin urmare, universitățile sunt bine echipate cu tehnologie de ultimă oră și predarea se bazează în principal pe aplicarea cunoștințelor.

Dezvoltare personală

Procesul de admitere, experiența academică, comunicarea într-o limbă străină cu oameni din întreaga lume și independența pe care traiul într-o țară străină ți-o oferă, te va ajuta să devii o persoană complexă și responsabilă.

Experiență unică

Ca student internațional într-un campus internațional, vei trăi experiențe memorabile atât academice cât și de viață. Vei avea în jurul tău studenți din întreaga lume, experimentând culturi diferite, explorând oportunități academice și de carieră, în timp ce vei avea parte și de multă distracție!

Investiție profitabilă

Studiul în străinătate în cadrul unei universități recunoscute în întreaga lume, cu programe academice care se axează în primul rând pe practică și pe parteneriatele relevante din industrie, te va pregăti mai bine pentru a deveni un profesionist de succes, transformând investiția educațională în una profitabilă pentru viitorul tău.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce studiază în străinatate!

6.000 solicitări de informații anuale

2.000 de aplicanți anual

1.000 de studenți EDMUNDO anual

Peste 10 ani de experiență

Ce spun studenții care studiază în străinătate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!