Studiază la University of Leicester în UK!

Un consilier EDMUNDO te poate ajuta GRATUIT să studiezi în Marea Britanie la University of Leicester. Lasă-ne datele tale de contact și vom lua legatura cu tine pentru a explora împreună cele mai bune opțiuni de care poți beneficia, de la crearea unui dosar puternic și până la identificarea oportunităților de finanțare.

Aplică acum!

De ce să studiezi în Marea Britanie
la University of Leicester?

Educație valoroasă

Deoarece University of Leicester este o universitate dedicată în principal cercetării științifice, cursurile sunt predate de către oameni de știință valoroși în fiecare domeniu de studiu.

Oportunități de carieră

Uniersity of Leicester este considerată a fi cea mai bună universitate pentru a te pregăti pentru o carieră de succes. 94% dintre absolvenții universității lucrează sau studiază la șase luni după absolvire.

Destinație accesibilă

University of Leicester se clasează constant pe primele locuri în Marea Britanie ca destinație accesibilă din punct de vedere al costurilor educaționale și de viață pentru studenții de anul 1 și 2.

Domenii de studiu STEM recomandate la University of Leicester

University of Leicester este faimoasă pentru programele sale de studiu STEM (Știință, Tehnologie, Inginerie și Matematică) și pentru descoperirile realizate. De exemplu, amprentarea genetică prin DNA a fost descoperită aici de către Sir Alec Jeffreys în 1984, acesta fiind în continuare profesor în cadrul universității. De curând, tot aici, sub o parcare din centrul orașului, rămășițele ultimului rege al Angliei care a murit în luptă au fost descoperite de către o echipă de oameni de știință din cadrul universității. Dacă ești pasionat de știință, tehnologie, inginerie sau matematică, University of Leicester poate fi destinația perfectă pentru studii în străinătate!

Fizică & Astronomie

Unul dintre cele doar trei departamente din UK certicate drept Centru de Excelență în Educație. Centrul de Cercetare a Spațiului a participat la misiuni spațiale, cum ar fi XMM, SWIFT, Beagle 2 sau James Webb Space Telescope. Un instrument construit la Leicester este încă operațional în spațiu din 1976.

Chimie

Departamentul de Chimie al University of Leicester este cotat ca find pe locul 10 în UK iar diplomele de absolvire sunt certificate de către Societatea Regală de Chimie. O mare parte din proiectele de licență ale studenților din ani terminali au fost publicate în jurnale de specialitate din Marea Britanie.

Geografie & Geologie

Departament recunoscut pentru contribuția sa în domeniul GISc (Geographical Information Science). Facilitățile includ un teatru 3D de Realitate Virtuală. GeoSoc este afiilată EGEA, o rețea Europeană ce oferă schimburi de experiență și dezvoltare personală. În cadrul departamentului de Geologie se poate studia un an în Arizona sau Noua Zeelandă.

Inginerie

Toate specializările departamentului de inginerie (Aerospațială, Mecanică, Electrică și Electronică) au primul an de studiu comun, ceea ce permite definirea domeniului de studiu în funcție de preferințe. Toate cursurile sunt acreditate și oferă oportunitatea de a studia un an în străinătate sau în cadrul unei companii.

Informatică

Toate cursurile sunt acreditate de către Societatea Britanică de Calculatoare și oferă dezvoltarea de abilități de elită în domeniu. Oferă opțiunea unui proiect antreprenorial în anul trei cu ajutorul unui accelerator de start up-uri, precum și varianta de a studia un an în străinătate sau în cadrul unei companii.

Matematică

University of Leicester este una dintre puținele universități din UK ce oferă o specializare în știința actuarială, una dintre cele mai bine plătite meserii din lume. Și aici există oportunitatea de a studia un an în străinătate (Franța, Germania, Olanda sau Statele Unite) sau în cadrul unei companii internaționale.

De ce să aplici la studii in străinatate?

Experiență unică

Ca student internațional într-un campus universitar din străinatate vei avea parte de experiențe memorabile nu numai academice ci și de viață. Închipuie-ți că alături de tine sunt studenți de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia, etc.) și că toți vă doriți să aveți parte de cele mai tari petreceri sau sa explorați lumea.

Domenii de studiu

Universitățile internaționale sunt mai adaptate la mediul profesional oferind programe educaționale cum probabil nici nu te gândești: de la clasicele Business, Psihologie, Drept, Electronică până la mai noile Luxury Brand Management, Forensic Psychology, Criminology, Artificial Intelligence sau Video Game Development.

Educație aplicată

Gata cu învățatul pe de rost și examenele fără sens! La universitate în străintate, studiul se bazează foarte mult pe aplicabilitatea lui imediată în domeniul professional pe care ți l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau în echipă, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care caută soluții la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce vor să studieze în străinatate!

1 din 2 aplicanți în Marea Britanie este EDMUNDO

1 din 3 studenți în Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apelează anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenți EDMUNDO pleacă la studii anual

Ce spun studenții care studiază în străinătate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!

[contact-form-7 id="727" title="ContactFormEdmundoShort"]