Studiaza la University of Central Lancashire!

Un consilier EDMUNDO te poate ajuta GRATUIT sa studiezi in Marea Britanie la University of Central Lancashire. Lasa-ne datele tale de contact si vom lua legatura cu tine pentru a explora impreuna cele mai bune optiuni de care poti beneficia, de la crearea unui dosar puternic si pana la identificarea oportunitatilor de finantare.

Aplica acum!

Studiaza la University of Central Lancashire!

Un consilier EDMUNDO te poate ajuta GRATUIT sa studiezi in Marea Britanie la University of Central Lancashire. Lasa-ne datele tale de contact si vom lua legatura cu tine pentru a explora impreuna cele mai bune optiuni de care poti beneficia, de la crearea unui dosar puternic si pana la identificarea oportunitatilor de finantare.

Aplica acum!

De ce sa studiezi in Marea Britanie la
University of Central Lancashire?

Comunitate internationala

University of Central Lancashire (UCLAN) este a opta cea mai mare universitate in Marea Britanie dupa numarul de studenti inregistrati, avand peste 2.000 de studenti internationali si parteneriate cu 125 de institutii internaționale din intreaga lume.

Educatie superioara
de calitate

Ca student la UCLAN te vei bucura de inalta calitate a cursurilor predate si a profesorilor disponibili, de facilitati universitare de prima clasa, cursuri adaptate la diverse nevoi si accesul la unele dintre cele mai mari proiecte de cercetare din lume.

Universitate cu
traditie in topuri

University of Central Lancashire a fost prima universitate moderna din Marea Britanie inclusa in Quacquarelli Symonds (QS) Rankings (unul dintre cele mai prestigioase topuri ale tuturor universitatilor din lume).

Perfecta pentru antreprenori

University of Central Lancashire este o facultate de top pentru antreprenori, fiind desemnata numarul 1 in Marea Britanie dupa numarul de absolventi care inca manageriaza o afacere dupa 3 ani de activitate.

Ideala pentru pasionatii de sport

la UCLAN exista 35 de cluburi sportive conduse de Uniunea Studentilor. Aici se pot practica numeroase sporturi de performanta in aer liber – UCLAN Sports Arena oferind o zona de atletism cu opt benzi.

Locatie excelenta pentru studiu

Campusul Universitatii Central Lancashire este situat in orasul Preston, cu o populatie de aproximativ 130.000 de locuitori. Muzeele, parcurile numeroase si rezervatiile naturale confera acestui oras un farmec aparte, Preston beneficiind si de legaturi de transport excelente cu multiple locatii din Marea Britanie.

Domenii de studiu disponible

Undergraduate

Postgraduate

De ce sa aplici la studii in strainatate?

Experienta unica

Ca student international intr-un campus universitar din strainatate vei avea parte de experiente memorabile nu numai academice ci si de viata. Inchipuie-ti ca alaturi de tine sunt studenti de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia etc.) si ca toti va doriti sa aveti parte de cele mai tari petreceri sau sa explorati lumea.

Domenii de studiu

Universitatile internationale sunt mai adaptate la mediul professional oferind programe educationale cum probabil nici nu te gandesti: de la clasicele Business, Psihologie, Drept, Electronica pana la mai noile Luxury brand management, Forensic Psychology, Criminology, Artificial Intelligence sau Game development.

Educatie aplicata

Gata cu invatatul pe de rost si examenele fara sens! La universitate in straintate, studiul se bazeaza foarte mult pe aplicabilitatea lui imediata in domeniul professional pe care ti l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau in echipa, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care cauta solutii la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce vor studii in strainatate!

1 din 2 aplicanti in Marea Britanie este EDMUNDO

1 din 3 studenti in Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apeleaza anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

Ce spun studentii care studiaza la UCLAN cu ajutorul nostru:

Vrei sa afli mai multe informatii?

Lasa-ne email-ul si telefonul tau si te vom contacta in maximum 48 de ore!

[contact-form-7 id="727" title="ContactFormEdmundoShort"]