Aplică la facultate în Marea Britanie!

Mai poți aplica și după 15 ianuarie 2019! Contactează-ne!

Completează formularul de mai jos și te ajutăm noi să îți pregătești documentele necesare!

De ce să aplici la studii în Marea Britanie?

Universități de top & oportunități multiple

Marea Britanie domină clasamentele europene de universități de top și este un competitor de seamă la nivel mondial, atât în clasamentele generale, cât și în cele pe domenii de studiu specifice. Dacă te gândești deja la ideea de a studia în UK, EDMUNDO are în portofoliu peste 70 de universități din Marea Britanie.

Multiple domenii de studiu & finanțare facilă

Dacă este vreun domeniu deosebit de studiu care te interesează, în UK sigur se regăsește pe listele de programe oferite de facultăți. În plus, taxa de școlarizare de la toate universitățile de stat poate fi acoperită integral printr-un împrumut guvernamental, ceea ce permite accesul facil în sistemul educațional britanic pentru studenții europeni.

Mediu multicultural & carieră de succes

Viața de student într-un mediu multicultural reprezintă o experiență unică. În Marea Britanie studiind peste 430,000 de studenți internaționali, oferind astfel un mediu dinamic unde poți învăța constant lucruri noi. În plus, universitățile din UK depun un efort continuu pentru ca absolvenții lor să fie cât mai bine pregătiți pentru o carieră de succes.

Scrie-ne, te ajutăm noi:

Pașii pe care trebuie să îi urmezi:

CONSILIERE

Ia legătura cu un consilier EDMUNDO și acesta te va ajuta, GRATUIT, pe toată durata procesului de aplicare cu instrucțiuni despre ce trebuie să conțină eseul tău personal și scrisoarea de recomandare.

DOSAR DE APLICARE

Soliciți scrisoarea de recomandare unui profesor de treabă și scrii totul despre tine în eseul personal sub îndrumarea consilierului tău EDMUNDO.

EDUCATIVA2019

Intri apoi pe site-ul UCAS și îți creezi un cont folosind buzzword-ul: EDUCATIVA2019. Completezi corect toate secțiunile contul tău UCAS împreună cu un consilier EDMUNDO, după care vei putea da SEND!

În trei minute ai contul UCAS creat:

Vezi în filmulețul de mai jos cum să te înregistrezi în platforma UCAS astfel încât acesta să fie conectat la cel al EDMUNDO pentru a putea primi îndrumare gratuită și sfaturi cu privire la aplicația ta. Pașii importanți pentru acest lucru sunt următorii:

How are you applying?

La întrebarea „How are you applying” trebuie să selectezi a treia variantă: „through another organisation”.

EDUCATIVA2019

La următoarea pagină, unde ți se cere să introduci „Buzzword”, trebuie să introduci: EDUCATIVA2019.

EDMUNDO

La următorul pas din procesul de aplicare va trebui să confirmi faptul că EDMUNDO este organizația care te va asista.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru a studia în străinatate!

1 din 2 aplicanți în Marea Britanie este EDMUNDO

Peste 6.000 de tineri apelează anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenți EDMUNDO pleacă la studii anual

EDMUNDO este cel mai mare centru UCAS din CEE!

De ce să apelezi la ajutorul EDMUNDO?

Consiliere personalizată

Întregul proces de admitere este mai simplu cu un consilier EDMUNDO alături de tine. Acesta te va ajuta să descoperi particularitățile programelor astfel încât profilul tău să se potrivească în cât mai mare măsură cu ceea ce vei studia și cu planurile tale profesionale.

Dosar de aplicare performant

Consilierii EDMUNDO cunosc în detaliu cele mai bune practici despre cum trebuie să arate aplicația ta astfel încât să îți maximizezi șansele de admitere. Nu vom scrie noi eseul tău personal deoarece aceasta trebuie să te reprezinte, însă vom fi aproape de tine pentru a te sfătui pe tot parcursul procesului.

Nicio întrebare fără răspuns

EDMUNDO lucrează cu peste 2.000 de aplicanți asemănători ție în fiecare an de peste 10 ani în România. În această experiență ne-am confruntat cu probabil toate întrebările ce pot aparea pentru orice aplicant și viitor student internațional. Deja avem răspunsurile pentru întrebările tale, iar în caz contrar, ne vom asigura ca le obținem direct de la universitățile tale de interes.

Acces complet la informații

Datorită parteneriatului nostru cu universitățile, vei avea acces la informații privind bursele oferite de cele mai multe ori înaintea oricărui alt aplicant. La EDMUNDO, ne-am făcut o misiune ca de îndată ce universitățile anunță posibilitățile de finanțare existente să le împărtășim cu toți aplicanții și să îi ajutăm să aplice pentru acestea.

Fără stres în plus

În spatele fiecărui student admis la studii in străinătate (și sunt peste 10.000 de studenți EDMUNDO) stă familia acestuia care de cele mai multe ori se confruntă cu o serie de alte îngijorări și intrebări despre viitorul său academic. Consilierii sunt echipați cu toate informațiile astfel încât să poarte discuții detaliate și relevante și cu familia ta.

O comunitate activă

Lucrând cu EDMUNDO vei avea posibilitatea de a interacționa cu colegi mai mari de la universitatea aleasă. Studenții mai mari îți sunt prieteni de nădejde putând să îți răspundă sincer la intrebări mai personale despre viața lor acolo, despre ce învață, cum se distrează, despre ce le place și mai ales ce nu le place.

Ce spun studenții care studiază în străinatate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!