Încă mai poți aplica la studii în Marea Britanie pe UCAS!

Chiar dacă principalul deadline de admitere a trecut (15 ianuarie), peste 80% dintre programele universitatilor încă mai acceptă aplicații. Trebuie să completezi aplicația ta online pe UCAS și să pregătești numai două documente, un eseu personal și o scrisoare de recomandare.

Pasii pe care trebuie sa ii urmezi:

CONSILIERE

Ia legatura cu un consilier EDMUNDO si acesta te va ajuta pe toata durata procesului de aplicare cu instructiuni despre cum trebuie sa arate eseul tau personal si scrisoarea de recomandare.

DOSAR DE APLICARE

Ceri scrisoarea de recomandare unui profesor de treaba si scrii totul despre tine intr-un eseu personal sub indrumarea consilierului tau EDMUNDO.

EDUCATIVA2018

Intri apoi pe site-ul UCAS si iti creezi un cont folosind buzzword-ul: EDUCATIVA2018. Completezi corect contul tau UCAS impreuna cu un consilier EDMUNDO, dai SEND si GATA!

Scrie-ne, te vom ajuta noi:

In trei minute ai contul UCAS creat:

Vezi in filmuletul de mai jos care sunt sectiunile pe care trebuie să le completezi astfel incat contul tau UCAS sa fie conectat cu cel EDMUNDO pentru a putea primi indrumare si sfaturi cu privire la aplicatia ta. Pașii importanți pentru acest lucru sunt urmatorii:

  • La intrebarea „How are you applying” trebuie sa selectezi a treia varianta: „through another organisation”.
  • La următoarea pagina, unde ti se cere sa introduci „Buzzword”, trebuie sa introduci: EDUCATIVA2018.
  • La urmatorul pas va trebui sa confirmi faptul ca EDMUNDO este serviciul de consiliere care te va asista.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru a studia in strainatate!

1 din 2 aplicanti in Marea Britanie este EDMUNDO

1 din 3 studenti in Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apeleaza anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

De ce sa apelezi la ajutorul EDMUNDO?

Consiliere personalizata

Cu un consilier EDMUNDO aproape este mai simplu din toate punctele de vedere. Consilierii EDMUNDO te ajuta sa descoperi particularitatile programelor astfel incat profilul tau sa se potriveasca cu ceea ce vei invata si cu planurile tale profesionale de viitor.

Dosar de aplicare performant

Toti consilierii cunosc in detaliu cele mai bune practici despre cum trebuie sa arate aplicatia ta astfel incat sa iti maximizezi sansele de admitere. Nu vom scrie noi aplicatia ta deoarece aceasta trebuie sa te reprezinte, insa vom fi aproape de tine pentru a te sfatui pe tot parcursul.

Nicio intrebare fara raspuns

EDMUNDO lucreaza cu peste 2000 de aplicanti asemanatori tie in fiecare an de 10 ani in Romania. In aceasta experienta ne-am confruntat cu probabil toate intrebarile ce pot aparea pentru orice aplicant si viitor student international. Deja avem raspunsurile pentru intrebarile tale.

Acces complet la informatii

Datorita parteneriatului nostru cu universitatile, vei avea acces la informatii privind bursele oferite de cele mai multe ori inaintea oricarui alt aplicant. La EDMUNDO, ne-am facut o misiune ca de indata ce universitatile anunta posibilitatile de finantare existente sa le impartasim cu toti studentii si sa ii ajutam sa aplice pentru acestea.

Fara stres in familie

In spatele fiecarui student admis la studii in strainatate (si sunt peste 10.000 ai EDMUNDO) sta familia acestuia care de cele mai multe ori se confrunta cu o serie de alte ingrijorari si intrebari despre viitorul lui academic. Consilierii sunt echipati cu toate informatiile astfel incat sa poarte discutii avansate si linistitoare si cu familia ta.

O comunitate activa

Cand lucrezi cu EDMUNDO considera ca deja iti vei cunoaste cel putin un coleg mai mare aflat in campusul universitar unde urmeaza sa pleci la studii. Studentii mai mari iti sunt prieteni de nadejde putand sa iti raspunda sincer la intrebari mai personale despre viata lor acolo, despre cum se distreaza, despre ce le place si mai ales ce nu le place.

Ce spun studentii care studiaza in strainatate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!