Studiaza la Falmouth University in UK!

Un consilier EDMUNDO te poate ajuta GRATUIT sa studiezi in Marea Britanie la Falmouth University. Lasa-ne datele tale de contact si vom lua legatura cu tine pentru a explora impreuna cele mai bune optiuni de care poti beneficia, de la crearea unui dosar puternic si pana la identificarea oportunitatilor de finantare.

Aplica acum!

De ce sa studiezi in Marea Britanie
la Falmouth University?

Universitate de top
in arte frumoase

Falmouth University are o buna reputatie internationala in domenii precum arte, design, media si interpretare, avand numeroase parteneriate pe teritoriul Marii Britanii, precum si in lume, fiind catalogata de catre publicatia The Sunday Times drept cea mai buna facultate de arte din UK.

Arta moderna
si tehnologie

Falmouth University este locul ideal unde te poti dezvolta mai ales in domeniul artei, avand sansa de a explora convergenta dintre tehnologie, modernitate si arta, acest lucru sporindu-ti sansele de angajare dupa finalizarea studiilor.

Multiple organizatii
studentesti active

Pe durata studiilor la Falmouth University, studentii sunt sustinuți si indrumati de catre numeroase organizatii studentesti si beneficiaza de accesul la resurse inovative online, pachete software de ultima generatie, traininguri si multe alte facilitati.

Facilitati
moderne

Falmouth University dispune de o multitudine de facilitati, cele doua campusuri dispunand de spatii, echipamente si resurse materiale ce sunt dedicate in totalitate studentilor, cu scopul de le asigura succesul in domeniul si cariera aleasa.

Resurse pentru
studiul individual

Studentii au acces la workshopuri personalizate in functie de necesitatile lor, sustinute de o echipa de instructori profesionisti. Bibliotecile universitatii dispun de resurse extensive pentru a stimula creativitatea, inspiratia si studiul, fie individual, fie in grupuri.

Locatie excelenta pentru studiu

Universitatea are doua campusuri, in Penryn și Falmouth. Cel din Penryn este cel mai mare campus dintre cele doua si functioneaza in parteneriat cu University of Exeter. Cel de-al doilea este situat in centrul orasului Falmouth, acesta fiind localizat foarte apoape de ocean.

Domenii de studiu disponible la Falmouth University

Undergraduate

De ce sa aplici la studii in strainatate?

Experienta unica

Ca student international intr-un campus universitar din strainatate vei avea parte de experiente memorabile nu numai academice ci si de viata. Inchipuie-ti ca alaturi de tine sunt studenti de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia etc.) si ca toti va doriti sa aveti parte de cele mai tari petreceri sau sa explorati lumea.

Domenii de studiu

Universitatile internationale sunt mai adaptate la mediul professional oferind programe educationale cum probabil nici nu te gandesti: de la clasicele Business, Psihologie, Drept, Electronica pana la mai noile Luxury brand management, Forensic Psychology, Criminology, Artificial Intelligence sau Game development.

Educatie aplicata

Gata cu invatatul pe de rost si examenele fara sens! La universitate in straintate, studiul se bazeaza foarte mult pe aplicabilitatea lui imediata in domeniul professional pe care ti l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau in echipa, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care cauta solutii la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce vor studii in strainatate!

1 din 2 aplicanti in Marea Britanie este EDMUNDO

1 din 3 studenti in Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apeleaza anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

Ce spun studentii care studiaza la Falmouth University cu ajutorul nostru:

Vrei sa afli mai multe informatii?

Lasa-ne email-ul si telefonul tau si te vom contacta in maximum 48 de ore!

[contact-form-7 id="727" title="ContactFormEdmundoShort"]