Studiază în UK la Coventry University!

Un consilier EDMUNDO te poate ajuta GRATUIT sa studiezi in Marea Britanie la Coventry University. Lasa-ne datele tale de contact si vom lua legatura cu tine pentru a explora impreuna cele mai bune optiuni de care poti beneficia, de la crearea unui dosar puternic si pana la identificarea oportunitatilor de finantare.UK

Aplică acum!

Studiază în UK la Coventry University!

Un consilier EDMUNDO te poate ajuta GRATUIT sa studiezi in Marea Britanie la Coventry University. Lasa-ne datele tale de contact si vom lua legatura cu tine pentru a explora impreuna cele mai bune optiuni de care poti beneficia, de la crearea unui dosar puternic si pana la identificarea oportunitatilor de finantare.UK

Aplică acum!

[contact-form-7 id="4171" title="ContactStudiiCoventry"]

10 motive pentru care să studiezi la Coventry University în Marea Britanie!

Universitate de top

Clasată pe locul 12 dintre 121 de universități din UK în The Guardian University Guide 2018 si printre cele mai bune universități moderne din UK.

Educație de calitate

Coventry University este una dintre puținele universități din Marea Britanie ce are gold rating pentru calitatea excelentă a programelor sale educaționale.

Experiență deosebită

Top 6 universități din Marea Britanie pentru crearea de experiențe studențești, conform The Sunday Times Good University Guide 2018.

Studenție dinamică

100 de organizații studențești cu o mulțime de noi viitori prieteni și 40 de echipe sportive pentru a practica sportul pe care ți-l dorești.

Comunitate Românească

Te vei simți ca acasă în cea mai mare comunitate de studenți români din Marea Britanie, atât în campus dar și în oraș (magazine & restaurante românești).

Dezvoltare profesională

Oportunități internaționale prin internship-uri de 1 an în țări ale lumii, internship-uri plătite sau activități de voluntariat.

Oportunități de carieră

Parteneriate cu companii de top, 95% dintre absolvenți fiind angajați la 6 luni după finalizarea studiilor.

Facilități moderne

Campus cu facilități de studiu precum biblioteci, laboratoare cu echipamente moderne și Wi-Fi oriunde te-ai afla.

Burse de studiu

Multiple oportunități de finațare a studiilor atât pentru programele de licență cât și pentru cele de masterat.

Oraș studențesc

Coventry este un loc unde vei avea mereu oportunități interesante de a-ți petrece timpul liber împreună cu tineri ca tine.

Coventry University UK

Coventry City

Orașul Coventry este situat în centrul Marii Britanii, la doar 45 de minute de Londra și la 10 minute de Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie. Dacă îți place să explorezi și ești un împătimit al locațiilor încărcate cu istorie, precum castele și catedrale, Coventry este alegerea ideală pentru tine. În plus, centrul orașului abundă în pub-uri tradiționale, restaurante și baruri perfecte pentru dupa-amieze petrecute cu noii tăi prieteni de la cursuri. Coventry University are campusuri localizate atât în inima orașului al cărui nume îl poartă, cât și în Londra ori Scarborough.

Coventry University UK

Coventry University

Coventry University este una dintre cele mai mari universități din Marea Britanie, cu un campus situat în centrul orașului și numărând aproximativ 18.000 de studenți. Coventry University are una dintre cele mai vechi Facultăți de Artă și Design și cea mai mare bibliotecă din Marea Britanie în ceea ce privește materialele periodice și dotările multimedia (invesție de 16 milioane de lire sterline). Studenții mai beneficiază și de un centru sportiv cu piscină și terenuri diverse, iar Uniunea Studenților pune acestora la dispoziție o gamă variată de societăți și activități extracuriculare.

De ce să aplici la studii în străinatate?

Experiență unică

Ca student internațional într-un campus universitar din străinatate vei avea parte de experiențe memorabile nu numai academice ci și de viață. Închipuie-ți că alături de tine sunt studenți de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia, etc.) și că toți vă doriți să aveți parte de cele mai tari petreceri sau să explorați lumea.

Domenii de studiu

Universitățile internaționale sunt mai bine adaptate la mediul professional oferind programe educaționale cum probabil nici nu te gândești: de la clasicele Business, Psihologie, Drept, Electronică până la mai noile Luxury Brand Management, Forensic Psychology, Criminology, Artificial Intelligence sau Game development.

Educație aplicată

Gata cu învățatul pe de rost și examenele fără sens! La universitate în străintate, studiul se bazează foarte mult pe aplicabilitatea lui imediată în domeniul professional pe care ți l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau în echipă, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care caută soluții la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce vor să studieze în străinatate!

1 din 2 aplicanți în Marea Britanie este EDMUNDO

1 din 3 studenți în Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apelează anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenți EDMUNDO pleacă la studii anual

Ce spun studenții care studiază la Coventry University cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!

[contact-form-7 id="727" title="ContactFormEdmundoShort"]