Studiază în Marea Britanie!

EDMUNDO te ajută să devii student în Marea Britanie și ai toate motivele pentru care ai vrea ca un consilier EDMUNDO să îți fie aproape:

  • 1 din 2 studenți care aplică anual în Marea Britanie lucrează cu un consilier EDMUNDO
  • Cea mai variată gamă de programe: EDMUNDO are parteneriat cu jumătate din universitățile din UK

Aplică acum!

De ce sa aplici la studii in Marea Britanie?

Universitati de top

Marea Britanie domina clasamentele europene de universitati de top si este un competitor de seama printre universitati la nivel mondial, atat in clasamentele generale, cat si in cele pe domenii de studiu specifice.

Multiple domenii de studiu

Daca este vreun domeniu de studiu care te intereseaza si nici nu te gandeai ca poate fi studiat la vreo universitate, in UK sigur se regasește pe listele de programe de studiu oferite de facultati pentru admitere.

Mediu multicultural

Viata de student intr-un mediu multicultural este o adevarata experienta de viata! In Marea Britanie studiaza peste 430,000 de studenti internationali, facand facutatea un mediu dinamic unde poti învata constant lucruri noi.

Cariera de succes

Pentru universitatile din UK angajabilitatea este unul dintre cele mai importante criterii de clasificare, asadar depun efort continuu pentru ca absolventii programelor de licenta si master sa isi inceapa rapid cariera.

Burse guvernamentale

In Anglia taxa de scolarizare de la toate universitatile de stat poate fi acoperita integral de imprumutul oferit de catre Student Loans Company, ceea ce permite accesul facil in sistemul educational britanic pentru studentii europeni.

Oportunitati multiple

Daca te gandești deja la ideea de studii in strainătate si UK este o opțiune, EDMUNDO are in portofoliu 70 de universități din Marea Britanie care ofera programe de studiu dintr-o gama larga de domenii de specialitate, atat la nivel de licenta, cat si programe de master.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru tinerii ce vor sa studieze in strainatate!

Cel mai mare centru UCAS din Romania (cod EDUCATIVA2018)

Jumatate din universitatile din UK lucreaza cu EDMUNDO

1 din 2 tineri care aplica in Marea Britanie lucreaza cu EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

De ce sa apelezi la ajutorul EDMUNDO?

Consiliere personalizata

Cu un consilier EDMUNDO aproape este mai simplu din toate punctele de vedere. Consilierii EDMUNDO te ajuta sa descoperi particularitatile programelor astfel incat profilul tau sa se potriveasca cu ceea ce vei invata si cu planurile tale profesionale de viitor.

Dosar de aplicare performant

Toti consilierii cunosc in detaliu cele mai bune practici despre cum trebuie sa arate aplicatia ta astfel incat sa iti maximizezi sansele de admitere. Nu vom scrie noi aplicatia ta deoarece aceasta trebuie sa te reprezinte, insa vom fi aproape de tine pentru a te sfatui pe tot parcursul.

Nicio intrebare fara raspuns

EDMUNDO lucreaza cu peste 2000 de aplicanti asemanatori tie in fiecare an de 10 ani in Romania. In aceasta experienta ne-am confruntat cu probabil toate intrebarile ce pot aparea pentru orice aplicant si viitor student international. Deja avem raspunsurile pentru intrebarile tale.

Acces complet la informatii

Datorita parteneriatului nostru cu universitatile, vei avea acces la informatii privind bursele oferite de cele mai multe ori inaintea oricarui alt aplicant. La EDMUNDO, ne-am facut o misiune ca de indata ce universitatile anunta posibilitatile de finantare existente sa le impartasim cu toti studentii si sa ii ajutam sa aplice pentru acestea.

Fara stres in familie

In spatele fiecarui student admis la studii in strainatate (si sunt peste 10.000 ai EDMUNDO) sta familia acestuia care de cele mai multe ori se confrunta cu o serie de alte ingrijorari si intrebari despre viitorul lui academic. Consilierii sunt echipati cu toate informatiile astfel incat sa poarte discutii avansate si linistitoare si cu familia ta.

O comunitate activa

Cand lucrezi cu EDMUNDO considera ca deja iti vei cunoaste cel putin un coleg mai mare aflat in campusul universitar unde urmeaza sa pleci la studii. Studentii mai mari iti sunt prieteni de nadejde putand sa iti raspunda sincer la intrebari mai personale despre viata lor acolo, despre cum se distreaza, despre ce le place si mai ales ce nu le place.

Ce spun studentii care studiaza in strainatate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!