Studiază în Marea Britanie!

EDMUNDO te ajută să devii student în Marea Britanie și ai toate motivele pentru care ai vrea ca un consilier EDMUNDO să îți fie aproape:

  • 1 din 2 studenți care aplică anual în Marea Britanie lucrează cu un consilier EDMUNDO
  • Cea mai variată gamă de programe: EDMUNDO are parteneriat cu jumătate din universitățile din UK

Aplică acum!

De ce să aplici la studii în Marea Britanie?

Universități de top

Marea Britanie domină clasamentele europene de universități de top și este un competitor de seamă printre universități la nivel mondial, atât în clasamentele generale, cât și în cele pe domenii de studiu specifice.

Multiple domenii de studiu

Dacă este vreun domeniu de studiu care te interesează și nici nu te gândeai că poate fi studiat la vreo universitate, în UK sigur se regăsește pe listele de programe de studiu oferite de facultăți pentru admitere.

Mediu multicultural

Viața de student într-un mediu multicultural este o adevarată experiență de viață! În Marea Britanie studiază peste 430,000 de studenți internaționali, facând facultatea un mediu dinamic unde poți învăța constant lucruri noi.

Carieră de succes

Pentru universitățile din UK angajabilitatea este unul dintre cele mai importante criterii de clasificare, așadar depun efort continuu pentru ca absolvenții programelor de licență și master să își înceapă rapid cariera.

Burse guvernamentale

În Anglia taxa de școlarizare de la toate universitățile de stat poate fi acoperită integral de împrumutul oferit de către Student Loans Company, ceea ce permite accesul facil în sistemul educațional britanic pentru studenții europeni.

Oportunități multiple

Dacă te gândești deja la ideea de studii în strainătate și UK este o opțiune, EDMUNDO are în portofoliu peste 70 de universități din Marea Britanie care ofera programe de studiu dintr-o gamă largă de domenii de specialitate, atât la nivel de licență, cât și programe de master.

EDMUNDO: cel mai bun consilier pentru a pleca la studii în străinătate!

Cel mai mare centru UCAS din Romania (cod EDUCATIVA2018)

Jumatate din universitatile din UK lucreaza cu EDMUNDO

1 din 2 tineri care aplica in Marea Britanie lucreaza cu EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

De ce să apelezi la ajutorul EDMUNDO?

Consiliere personalizată

Cu un consilier EDMUNDO aproape este mai simplu din toate punctele de vedere. Consilierii EDMUNDO te ajuta sa descoperi particularitatile programelor astfel incat profilul tau sa se potriveasca cu ceea ce vei invata si cu planurile tale profesionale de viitor.

Dosar de aplicare performant

Toti consilierii cunosc in detaliu cele mai bune practici despre cum trebuie sa arate aplicatia ta astfel incat sa iti maximizezi sansele de admitere. Nu vom scrie noi aplicatia ta deoarece aceasta trebuie sa te reprezinte, insa vom fi aproape de tine pentru a te sfatui pe tot parcursul.

Nicio întrebare fără răspuns

EDMUNDO lucreaza cu peste 2000 de aplicanti asemanatori tie in fiecare an de 10 ani in Romania. In aceasta experienta ne-am confruntat cu probabil toate intrebarile ce pot aparea pentru orice aplicant si viitor student international. Deja avem raspunsurile pentru intrebarile tale.

Acces complet la informații

Datorita parteneriatului nostru cu universitatile, vei avea acces la informatii privind bursele oferite de cele mai multe ori inaintea oricarui alt aplicant. La EDMUNDO, ne-am facut o misiune ca de indata ce universitatile anunta posibilitatile de finantare existente sa le impartasim cu toti studentii si sa ii ajutam sa aplice pentru acestea.

Fara stres in familie

In spatele fiecarui student admis la studii in strainatate (si sunt peste 10.000 ai EDMUNDO) sta familia acestuia care de cele mai multe ori se confrunta cu o serie de alte ingrijorari si intrebari despre viitorul lui academic. Consilierii sunt echipati cu toate informatiile astfel incat sa poarte discutii avansate si linistitoare si cu familia ta.

O comunitate activă

Cand lucrezi cu EDMUNDO considera ca deja iti vei cunoaste cel putin un coleg mai mare aflat in campusul universitar unde urmeaza sa pleci la studii. Studentii mai mari iti sunt prieteni de nadejde putand sa iti raspunda sincer la intrebari mai personale despre viata lor acolo, despre cum se distreaza, despre ce le place si mai ales ce nu le place.

Ce spun studenții care studiază în străinatate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!