Studiază în Danemarca!

Studiile în Danemarca îți sunt acum accesibile datorită îndrumării oferite GRATUIT de un consilier EDMUNDO. Lasă-ne datele tale de contact și vom lua legatura cu tine să exploram împreună care sunt opțiunile tale cele mai bune și cum poți beneficia de ele.

Aplică acum!

De ce sa aplici la studii in Danemarca?

Experienta unica

Ca student international intr-un campus universitar din strainatate vei avea parte de experiente memorabile nu numai academice ci si de viata. Inchipuie-ti ca alaturi de tine sunt studenti de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia etc.) si ca toti va doriti sa aveti parte de cele mai tari petreceri sau sa explorati lumea.

Multiple domenii de studiu

Universitatile internationale sunt mai adaptate la mediul professional oferind programe educationale cum probabil nici nu te gandesti: de la clasicele Business, Psihologie, Electronica pana la mai noile Computer Graphic Arts, Value Chain Management, Automation Engineering sau Sport Management.

Studiu practic

Gata cu invatatul pe de rost si examenele fara sens! La universitate in straintate, studiul se bazeaza foarte mult pe aplicabilitatea lui imediata in domeniul profesional pe care ti l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau in echipa, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care cauta solutii la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru studentii ce vor sa studieze in strainatate!

1 din 3 studenti in Danemarca este EDMUNDO​

Peste 5.000 de tineri apeleaza anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenti EDMUNDO pleaca la studii anual

De ce sa apelezi la ajutorul EDMUNDO?

Consiliere personalizata

Cu un consilier EDMUNDO aproape este mai simplu din toate punctele de vedere. Consilierii EDMUNDO te ajuta sa descoperi particularitatile programelor astfel incat profilul tau sa se potriveasca cu ceea ce vei invata si cu planurile tale profesionale de viitor.

Dosar de aplicare performant

Toti consilierii cunosc in detaliu cele mai bune practici despre cum trebuie sa arate aplicatia ta astfel incat sa iti maximizezi sansele de admitere. Nu vom scrie noi aplicatia ta deoarece aceasta trebuie sa te reprezinte, insa vom fi aproape de tine pentru a te sfatui pe tot parcursul.

Nicio intrebare fara raspuns

EDMUNDO lucreaza cu peste 2000 de aplicanti asemanatori tie in fiecare an de 10 ani in Romania. In aceasta experienta ne-am confruntat cu probabil toate intrebarile ce pot aparea pentru orice aplicant si viitor student international. Deja avem raspunsurile pentru intrebarile tale.

Acces complet la informatii

Datorita parteneriatului nostru cu universitatile, vei avea acces la informatii privind bursele oferite de cele mai multe ori inaintea oricarui alt aplicant. La EDMUNDO, ne-am facut o misiune ca de indata ce universitatile anunta posibilitatile de finantare existente sa le impartasim cu toti studentii si sa ii ajutam sa aplice pentru acestea.

Fara stres in familie

In spatele fiecarui student admis la studii in strainatate (si sunt peste 10.000 ai EDMUNDO) sta familia acestuia care de cele mai multe ori se confrunta cu o serie de alte ingrijorari si intrebari despre viitorul lui academic. Consilierii sunt echipati cu toate informatiile astfel incat sa poarte discutii avansate si linistitoare si cu familia ta.

O comunitate activa

Cand lucrezi cu EDMUNDO considera ca deja iti vei cunoaste cel putin un coleg mai mare aflat in campusul universitar unde urmeaza sa pleci la studii. Studentii mai mari iti sunt prieteni de nadejde putand sa iti raspunda sincer la intrebari mai personale despre viata lor acolo, despre cum se distreaza, despre ce le place si mai ales ce nu le place.

Ce spun studentii care studiaza in strainatate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!