Studiază în străinatate!

Studiile în străinătate îți sunt acum accesibile datorită îndrumării oferite GRATUIT de un consilier EDMUNDO. Lasă-ne datele tale de contact și vom lua legatura cu tine să explorăm împreună care sunt opțiunile tale cele mai bune și cum poți beneficia de ele.

Aplică acum!

De ce să aplici la studii în străinatate?

Experiență unică

Ca student internațional într-un campus universitar din străinătate vei avea parte de experiențe memorabile nu numai academice ci și de viață. Închipuie-ți că alături de tine sunt studenți de pe peste tot din lume (China, Brazilia, Africa de Sud, Australia, etc.) și că toți vă doriți să aveți parte de cele mai tari petreceri sau să explorați lumea.

Multiple domenii de studiu

Universitățile internaționale sunt mai adaptate la mediul profesional oferind programe educaționale cum probabil nici nu te gândești: de la clasicele Business, Psihologie, Drept sau Electronică până la mai noile Luxury Brand Management, Forensic Psychology, Criminology, Artificial Intelligence sau Game Development.

Studiu practic

Gata cu învățatul pe de rost și examenele fără sens! La universitate în străinătate, studiul se bazează foarte mult pe aplicabilitatea lui imediată în domeniul professional pe care ți l-ai ales. Adesea vei avea proiecte, individuale sau în echipă, bazate pe studii de caz reale sau chiar de la companii reale care caută soluții la problemele lor.

EDMUNDO: Cel mai bun consilier pentru studenții ce vor să studieze în străinătate!

1 din 2 tineri care aplică în UK lucrează cu EDMUNDO

1 din 3 studenți în Danemarca este EDMUNDO

Peste 5.000 de tineri apelează anual la un consilier EDMUNDO

Peste 1.000 de studenți EDMUNDO pleacă la studii anual

De ce să apelezi la ajutorul EDMUNDO?

Consiliere personalizată

Cu un consilier EDMUNDO aproape este mai simplu din toate punctele de vedere. Consilierii EDMUNDO te ajuta sa descoperi particularitatile programelor astfel incat profilul tau sa se potriveasca cu ceea ce vei invata si cu planurile tale profesionale de viitor.

Dosar de aplicare performant

Toti consilierii cunosc in detaliu cele mai bune practici despre cum trebuie sa arate aplicatia ta astfel incat sa iti maximizezi sansele de admitere. Nu vom scrie noi aplicatia ta deoarece aceasta trebuie sa te reprezinte, insa vom fi aproape de tine pentru a te sfatui pe tot parcursul.

Nicio întrebare fără răspuns

EDMUNDO lucreaza cu peste 2000 de aplicanti asemanatori tie in fiecare an de 10 ani in Romania. In aceasta experienta ne-am confruntat cu probabil toate intrebarile ce pot aparea pentru orice aplicant si viitor student international. Deja avem raspunsurile pentru intrebarile tale.

Acces complet la informații

Datorita parteneriatului nostru cu universitatile, vei avea acces la informatii privind bursele oferite de cele mai multe ori inaintea oricarui alt aplicant. La EDMUNDO, ne-am facut o misiune ca de indata ce universitatile anunta posibilitatile de finantare existente sa le impartasim cu toti studentii si sa ii ajutam sa aplice pentru acestea.

Fără stres în familie

In spatele fiecarui student admis la studii in strainatate (si sunt peste 10.000 ai EDMUNDO) sta familia acestuia care de cele mai multe ori se confrunta cu o serie de alte ingrijorari si intrebari despre viitorul lui academic. Consilierii sunt echipati cu toate informatiile astfel incat sa poarte discutii avansate si linistitoare si cu familia ta.

O comunitate activă

Cand lucrezi cu EDMUNDO considera ca deja iti vei cunoaste cel putin un coleg mai mare aflat in campusul universitar unde urmeaza sa pleci la studii. Studentii mai mari iti sunt prieteni de nadejde putand sa iti raspunda sincer la intrebari mai personale despre viata lor acolo, despre cum se distreaza, despre ce le place si mai ales ce nu le place.

Ce spun studenții care studiază în străinătate cu ajutorul nostru:

Vrei să afli mai multe informații?

Lasă-ne email-ul și telefonul tău și te vom contacta în maximum 48 de ore!