15 universități din Marea Britanie și două universități din Olanda vor fi prezente pe 16 și 17 iulie în România, pentru o sesiune de admitere PE LOC (SPOT ADMISSIONS).

Te înscrii gratuit la un interviu cu un reprezentant al universității și primești răspunsul după încheierea probei!

1. Ce trebuie să știi despre universitatea la care te înscrii
2. Universităţi din Marea Britanie
a. Coventry University
b. University of Northampton
c.  Anglia Ruskin University
d. Birmingham City University
e. Middlesex University
f.  Navitas Colleges
g. University of Essex
h. University of Greenwich
i.  University of Hull
j.  University of Plymouth
k. University of Portsmouth
l.  University of Sunderland
m.University of West London
n. University of Westminster
o. University of Worcester
3. Universităţi din Olanda
a. HAN University of Applied Sciences
b. The Entrepreneurship Academy
4. Cum te înscrii pentru interviul de admitere

1. Ce trebuie să știi despre universitatea la care te înscrii

Pentru a obține un răspuns pozitiv la admitere la una din universitățile interesate este bine să știi de la început câte ceva despre instituția pe care o alegi, programele de licență sau master pe care le pune la dispoziția ta, performanțele pe care le are sau care sunt oportunitățile pe care le ai în campusul instituției.

Fiecare dintre cele 17 universități care vor participa la Spot Admissions are particularitățile sale și programe variate de studiu. Una dintre ele poate fi soluția pentru următorul pas pe care dorești să-l faci în cariera ta educativă.

Trebuie să te înscrii la această sesiune de Spot Admissions!

2. Universităţi din Marea Britanie 

Marea Britanie este furnizor de educație în multe discipline. Instituții și publicații prestigioase, specializate în evaluarea rezultatelor academice, oferă anual clasificări pentru universitățile din toată lumea. Multe dintre instituțiile care vor fi prezente la Spot Admissions se află în topul evaluărilor din mai multe aspecte.

Află detalii importante despre cele 17 universități ce vor fi prezente în România, mai jos: 

a. Coventry University prezentă la Spot Admissions

Coventry University UK

Coventry University s-a clasat anul acesta pe locul 13 în topul realizat de The Guardien și are mai multe programe de licență care sunt cotate în primele cinci din Marea Britanie. Aceasta este printre cele mai mari universități britanice, cu un număr de aproximativ 18.000 de studenți. Majoritatea tinerilor care învață acolo se cazează în campusul situat în centrul orașului și au acces la toate serviciile universității. De asemenea, universitatea are campusuri localizate și în Londra ori Scarborough. Orașul Coventry este situat la doar 45 de minute de Londra și la 10 minute de Birmingham, al doilea oraș ca mărime din Marea Britanie.

Coventry University  este apreciată pentru Facultatea de Psihologie și are una dintre cele mai vechi Facultăți de Artă și Design și cea mai mare bibliotecă din Marea Britanie în ceea ce privește materialele periodice și dotările multimedia. Studenții se pot implica în activități extracuriculare diverse puse la dispoziție de Uniunea Studenților sau pot să se bucure de un centru sportiv cu terenuri pentru diverse sporturi și piscină. Integrarea în acest campus va fi ușoară deoarece la acest moment aproximativ 650 de studenți români urmează cursurile acestei universități.

Universitatea este renumită și pentru parteneriatele pe care le are cu mari companii, care oferă instruire tinerilor încă din timpul anilor de studiu. După finalizarea studiilor, 95% dintre absolvenții universității Coventry obțin un job cu normă întreagă sau aleg să își continue studiile la master în primele 6 luni de la absolvirea studiilor de licență.

Poți afla mai multe despre universitate la Spot Admissions 2019! Vei putea obține chiar un loc acolo! 

b. University of Northampton

University of Northampton este una dintre cele mai tinere universități din Marea Britanie, dar s-a remarcat prin ritmul crescut de modernizare. Încă din anul 2012 această universitate avea aproximativ 13.000 de studenți care urmau cursurile la patru facultăți: Faculty of Business & Law, The Faculty of Arts, Science & Technology, The Faculty of Health & Society and The Faculty of Education & Humanities.

University of Northampton este printre puținele universități nominalizate pentru Gold in the Teaching Excellence Framework (TEF) și este prima universitate din Marea Britanie care a fost numită Changemaker Campus în anul 2012. Campusul oferă foarte multe activități extracurriculare, puse la dispoziție de Uniunea Studenților și activități sportive. Sunt 35 de cluburi sportive care activează la University of Northampton și în care te poți înscrie.

Universitatea este localizată în inima Angliei, la mici distanțe de Londra, Birmingham, Oxford și Cambridge și oferă mai multe campusuri. Cel mai nou a fost inaugurat în 2018 și reprezintă o investiție de 330 milioane de lire. De asemenea, regiunea oferă multe posibilități de vizitare și e plină de castele și canale pe care poți să le vizitezi alături de noii tăi prieteni.

c. Anglia Ruskin University

Universitatea Anglia Ruskin este localizată în regiune de Est a Angliei și are campusuri în Cambridge, Chelmsford și Peterborough. Universitatea poartă numele lui John Ruskin, care în 1858 a inaugurat oficial Ruskin School of Art în Cambridge. La acest moment, universitatea oferă numeroase programe de studiu pentru licență și master și este construită din patru facultăți: Faculty of Science & Technology, Faculty of Arts, Law & Social Sciences, Faculty of Health, Social Care & Education și Lord Ashcroft International Business School.

Anglia Ruskin University are o reputaţie foarte bună şi atrage anual peste 31.000 de studenţi. În anul 2014 a primit distincţia „Entrepreneurial University of the Year”, acordată de Times Higher Education (THE) pentru susţinerea pe care universitatea o oferă businesses-urilor inițiate de studenţi.

Universitatea este renumită şi pentru cursurile medicale pe care le oferă în domenii precum optometria, asistenţă medicală, paramedici, dar şi pentru latura artistică dezvoltată.  În campus este situat şi Teatrul Mumford unde activează numeroase trupe teatrale studenţeşti.

Tinerii care studiază arte plastice au la dispoziţie şi Galeria Ruskin. Aceasta este galeria de artă publică a universității, iar artiștii pot expune operele lor gratuit, pe baza unui portofoliu. De-a lungul timpului, expozițiile au inclus artă istorică și contemporană, precum și lucrări ale studenților și ale personalului. Galeria este înconjurată de studiouri de artă, ilustrații, design și media. În anul 2011, galeria Ruskin a prezentat noua sa galerie digitală, care afișează arta într-un format digital pe ecrane de înaltă definiție, inclusiv pe primul ecran Full HD din lume.

d. Birmingham City University

Birmingham City University pune accentul pe învăţarea aptitudinilor practice cu relevanţă profesională. Birmingham City University a fost clasată pe locul 7 într-un top al universităţilor care au cel mai mare grad de studenţi angajaţi în primul an după încheierea studiilor. 97% dintre absolvenţi au reuşit să-şi găsească o slujbă sau au continuat studiile la şase luni după susţinerea licenţei.

Birmingham este al doilea cel mai mare oraş din Marea Britanie şi este un mediu dinamic şi multicultural. În oraş sunt cinci universităţi, iar Birmingham City University este a doua ca mărime dintre ele. Numeroşi studenţi internaţionali aleg cursurile sale deoarece aceasta dispune de un campus urban şi investeşte anual sume consistente în facilităţi pentru studenţi şi în proiecte inovatoare.

Birmingham City University are propriul centru de cariere OpportUNIty ce are drept scop îmbunătăţirea şanselor de succes ale viitorilor absolvenţi. Cu acceaşi intenţie, instituţia a dezvoltat în ultima perioadă numeroase parteneriate cu companii puternice, lideri în diferite domenii, precum: Apple, Cisco, Sony și Cartier.

e. Middlesex University

Middlesex University London este o universitate publică din Hendon, în nord-vestul Londrei, care anual atrage studenţi din toată lume. În campusul universităţii activează studenţi din peste 140 de naţionalităţi. Universitatea este formată din trei facultăţi: Faculty of Science and Technology, Faculty of Professional and Social Sciences şi Faculty of the Arts and Creative Industries, care oferă o gamă foarte largă de programe de licenţă. Printre aceste cursuri se numără: management, contabilitate, design industrial şi design vestimentar, creative media şi jurnalism, dar şi sociologie. De asemenea, oferă cursuri practice de învăţare pentru numeroase domenii. Printre acestea şi: aviaţie și cursuri pentru piloţi de elicopter, realizate în parteneriat cu Helicentre Aviation Academy sau cursuri piloţi pentru liniile comerciale. 

Middlesex University London a primit „Silver” în cadrul evaluării calităţii, Teaching Excellence Framework 2017 pentru calitatea predării, învățării și rezultatelor obţinute de studenți. Potrivit evaluării, universitatea „ a depășit în mod consecvent cerințele naționale riguroase de calitate” pentru învățământul superior britanic.

Campusul Hendon este situat în nord-vestul Londrei, lângă stația de metrou Hendon Central şi oferă o serie de facilități sportive, printre care un studio de fitness, 7 terenuri de fotbal, un zid de căţărat și un teren de tenis.

În campus se distinge şi clădirea Ritterman, una dintre cele mai noi dezvoltări ale universității. Aceasta oferă spațiu suplimentar de predare de 3.300 de metri pătrați pentru laboratoarele Facultăţii de Științe și Tehnologie și pentru Facultatea de Arte și Industrii Creative. Clădirea încorporează tehnologii durabile, inclusiv panouri solare, un acoperiș verde și pereți vii irigați prin recoltarea apei de ploaie.

Poți susține admiterea și la această universitate dacă te înscrii la Spot Admissions.

Navitas Colleges se adresează studenţilor internaţionali cu programe de studiu pregătitoare în campusurile mai multor universități din Marea Britanie. Printre acestea se numără: Anglia Ruskin University în Cambridge, Brunel University în London, University of Hertfordshire în Hatfield and Plymouth University în Plymouth.

Prin intermediul Navitas, studenții ce nu se califică în mod normal pentru a studia direct în cadrul universităților din Marea Britanie pot să aibă acces la acestea în urma acestor programe pregătitoare.

Programele oferite de către NAVITAS s-au dovedit utile şi atractive pentru studenţi deoarece au condiții de limba engleză pentru admitere mai scăzute la admitere şi apoi oferă posibilitatea înscrierii directe în anul II de studiu.

Navitas Colleges mai oferă posibilitatea de a alege cursuri precum Scriere academică, Tehnici de cercetare și Tehnici, dar şi asistență în căutarea de internshipuri. Finalizarea studiilor se realizează la universitatea parteneră NAVITAS. Pe perioada studiilor, studenţii au acces la toate facilităţile universităţii pertenere.

g. University of Essex

University of Essex a primit distincţia de „Universitate a anului” în noiembrie 2018, din partea The Times Higher Education Supplement, revista specializată în evaluarea educației academice. De asemenea, în Cadrul de Excelență în Cercetare (REF), în 2014, University of Essex s-a clasat în primele 20 de universități din Marea Britanie pentru calitatea cercetărilor sale și în primele cinci pentru știință socială.

Essex se distinge și prin numărul mare de studenți internaționali și în prezent la această universitate învață peste 500 de studenți români. O parte dintre ei au susținut același mod de admitere. Pentru tineri oferta de studii este consistentă și cuprinde peste 400 de programe de studii în diferite domenii.

Universitatea este organizată în trei facultăți: Faculty of Humanities, Faculty of Science and Health, Faculty of Social Sciences. Acestea cuprind 21 de școli și departamente care pun la dispoziție o ofertă academică variată, cuprinzând peste 400 de programe din diferite domenii.

University of Essex are trei campusuri. Cel mai mare este situat în orașul Colchester, iar cel de-al doilea este cel din Southend-on-Sea. Al treilea campus, din Loughton, este celebru pentru școala de actorie East 15 Acting School și este situat la 45 minute de Londra.

Universitatea are o serie de parteneriate academice internaționale care oferă o serie de diplome duale, (dual degrees, double degrees și masters) cu universități din China, Franța, Germania, Japonia, Rusia și Singapore. Poți beneficia și de aceste programe după admitere.

Te poți număra printre studenții care pleacă cu un parteneriat acadeci dacă aplic la Spot Admissions 2019!

h. University of Greenwich

University of Greenwich - UK

University of Greenwich este formată din patru facultăți: Faculty of Liberal Arts and Sciences, Business School, Faculty of Education and Health și Faculty of Engineering and Science, care oferă o varietate foarte mare de programe de licență, care includ și oportunități de plasare pe piața muncii. Universitatea este recunoscută pentru rolul său în formarea cadrelor didactice, a asistenților medicali și a profesioniștilor din domeniul asistenței sociale din regiune.

Universitatea dispune de trei mari campusuri: Greenwich, Avery Hill și Medway, situate la aproximativ 15 minute de centrul Londrei. Greenwich pune accent pe cercetare aplicabilă și pe gradul de angajabilitate post absolvire. Datorită, universitatea a dezvoltat de-a lungul timpului parteneriate cu angajatori de top, pentru realizarea de cursuri de actualitate, care asigură obținerea aptitudinilor necesare pentru obținerea unui loc de muncă.

i. University of Hull

Orașul Hull este situat în East Yorkshire, pe partea de nord a estuarului Humber, iar universitatea care îi poartă numele, are două campusuri, unul chiar lângă oraș și altul în Scarborough, un oraș din North Yorkshire cu ieșire la mare. Campusurile sunt foarte bine conectate la localitățile din jur, Manchester, Leeds și York. Sunt legături cu trenul sau autostrăzi. Aici se dezvoltă un mediu vibrant și cosmopolit. Universitatea oferă cursuri pentru studenți internaționali din mai mult de 100 de țări.

Universitatea este formată din mai multe facultăți și institute printre care: Faculty of Science and Engineering, Faculty of Arts, Culture & Education, Faculty of Health Sciences dar și Maritime Historical Studies Centre, care oferă acces la peste 2.000 de cursuri.

University of Hull se remarcă prin accentul pus pe inovație, iar cercetarea universitară este recunoscută pentru standardele internaționale înalte în seriozitate și originalitate.

Uniunea Studenților din universitate are peste 100 de societăți studențești afiliate și peste 50 de cluburi sportive. De asemenea, studenții se pot bucura și de atracțiile orașului. Orașul găzduiește târgul anual Hull Fair în luna octombrie și The Deep, un acvariu de mari dimensiuni.

Cum ar fi dacă ai deveni student aici? Află după Spot Admissions 2019!

j. University of Plymouth

University of Plymouth atrage anual un număr impresionant de studenți și este a cinsprezecea universitate ca mărime din Marea Britanie, cu peste 23.000 de tineri care au susținut admitere aici și îi urmează cursurile. Aceasta este formată din cinci facultăți: Arts and Humanities, Business, Health and Human Sciences, Medicine and Dentistry și Science and Engineering, care oferă o multitudine de programe de studiu.

Universitatea a fost inițial Școală de Navigație și și-a păstrat tradiția în ceea ce privește domeniul maritim și este cunoscută pentru programele de studiu în domeniile Biological and Marine Sciences, Navigation and Maritime Science. Studenții care aleg Plymouth au asigurată cazarea în locuințele administrate de universitate, iar pentru persoanele cu dizabilități sau afecțiuni medicale se pot face amenajări speciale.  

Instituția este situată pe coasta de sud a comitatului Devon, iar litoralul dinspre Plymouth spre Devon și Cornwall cuprinde plaje și mici golfuri ascunse. La marginea orasului Plymouth se afla și Dartmoor National Park, unul dintre cele mai mari si mai frumoase parcuri naționale din Marea Britanie.

Ai putea vizita acest parc și dacă devii student al universității Plymouth! Poți face asta cu ajutorul Spot Admissions 2019! 

k. University of Portsmouth

University of Portsmouth este situată pe singurul oraș insulă din Marea Britanie, în regiunea Hampshire, din sud-estul Angliei. Aceasta este formată din cinci facultăți organizate în 29 de departamente. Acestea sunt: Faculty of Business and Law, Faculty of Technology, Faculty of Science, Faculty of Humanities and Social Sciences și Faculty of Creative and Cultural Industries.

Viitorii studenți au la dispoziție peste 200 de cursuri de licență și 150 de cursuri postuniversitare. De asemenea, se pot înscrie și în unul din cele 65 de programe de cercetare. University of Portsmouth propune tinerilor numeroase posibilități de a ieși în evidență și a inițiat numeroase parteneriate cu diferite companii pentru programe de pregătire practică.

Viața de student în această universitate presupune implicarea în numeroase evenimente și voluntariat local și internațional. De asemenea, te poți bucura de participarea la viața activă a orașului care este renumit și pentru cafenelele sale și pentru plaje și locurile deosebite de plimbare.

l. University of Sunderland

University of Sunderland este situată în partea de nord-est a Angliei și este o instituție sigură și foarte bine organizată. Universitatea are cinci departamente academice, responsabile de predare și învățare, de dezvoltare academică, de cercetare și de colaborarea cu partenerii din afaceri și industrie.

Cele cinci facultăți sunt: Faculty of Health Sciences and Wellbeing, Faculty of Arts and Creative Industries, Faculty of Business, Law and Tourism, Faculty of Education and Society și Faculty of Technology. Acestea oferă o gamă foarte largă de programe de licență.

Universitatea dispune de trei campusuri, două în Sunderland: Campus Sir Tom Cowie, care este poziționat pe malul mării și City Campus, în centrul orașului Sunderland. Al treilea campus, deschis recent, este situat în Londra, în Canary Wharf, în inima celui mai important centru financiar din Europa.

Universitatea Sunderland este o instituție inovativă, cu standarde înalte de predare, cercetare și suport și deține legături puternice cu firme din industrie și din lumea afacerilor. Studenții săi pot accede după finalizarea studiilor la slujbe la unele dintre cele mai renumite companii internaționale.  

Universitatea a dezvoltat facilități moderne pentru studenți, s-au investit peste 130 de milioane de lire în campusurile unversitare și încurajează implicarea tinerilor. Din anul 2009, în universitate a fost lansat Spark Sunderland, o stație radio condusă de studenți. Aceasta difuzează 24 de ore din 24 și a obținut premii pentru programe radio diverse. O parte din foștii studenți voluntari lucrează acum pentru Radio 1, Capital FM, BBC sau alte  radiouri comerciale din UK. 

Poți ajunge și tu în rândul studenților aceste universități dacă vii la Spot Admissions 2019! 

m. University of West London 

University of West London este localizată în vestul Londrei și și-a construit o reputație solidă de-a lungul anilor. Instituția este recunoscută pentru educația de calitate și gradul mare de angajabilitate al absolvenților. Un procent de 95% dintre studenții care termină studiile la University of West London au un job asigurat după absolvire.

Universitatea a pus accent și pe modernizare, aceasta fiind clasată de către The Guardian în 2013 ca universitatea din Londra cu cele mai moderne cursuri în Business Management, Tourism & Hotel Management, Psychology și Health Care. Pentru domeniul management hotelier universitatea a fost recompensată de către regina Elisabeta a II-a cu distincția Queen’s Anniversary Prize.

Cel mai interesant aspect este că studenții care susțin admitere la această universitate au șansa de a efectua placement-uri în cadrul companiilor cu care universitatea are parteneriate, cum ar fi Apple, Hewlett Packard, Hilton, Oracle sau Microsoft. Printre absolvenții universității se numără ministrul adjunct al educației din Malaezia, fostul ministru al sănătății din Maurițius și președintele Global Operations pentru Grupul Hilton Hotels.

Viața studențească este foarte activă în capitala Angliei, iar Uniunea Studenților, care reprezintă cei 47.000 de studenți, țintește să aducă pentru aceștia cele mai interesante evenimente și cele mai noi activități sportive. De asemenea, Uniunea Studenților oferă și consiliere și suport pentru studenții de la University of West London.

n. University of Westminster

Westminster University - UK

Sediul central și campusul original al University of Westminster este în Regent Street, în zona Westminster, din centrul Londrei. Instituția mai dispune și de campusuri în Marylebone și Harrow.

Universitatea este formată din șapte facultăți și școli, în cadrul cărora există aproximativ 45 de departamente, care oferă o gamă foarte variată de programe de licență. University of Westminster are numeroase centre de excelență în cercetare în toate facultățile, inclusiv în Institutul de Cercetare în Comunicații și Media, a cărui cercetare este clasată în topul Global 40 de către QS World University Rankings.

Studenții sunt implicați în numeroase activități sportive, iar universitatea este recunoscută mai ales pentru performanțele sale în atletism. Pe lângă premiile obținute pentru această disciplină olimpică tinerii care au urmat cursurile la University of Westminster s-au remarcat și la înot, box sau ciclism. Programele media sunt de asemenea foarte dezvoltate, existând un radio studențesc, televiziune și mai multe reviste dezvoltate și coordonate de studenți.

o. University of Worcester

Universitatea este situată în orașul Worcestershire, din Anglia, la 50 km sud-vest de Birmingham și la 163 km vest-nord de Londra. Aceasta datează din anul 1946 și oferă numeroase studii de licență pentru tineri.

Worcester este universitatea cu cea mai rapidă rată de dezvoltare din Marea Britanie. Aplicațiile au crescut cu 10,6% în 2009 și cu 100% începând din 2004. Universitatea a înregistrat în mod constant cele mai mari creșteri de aplicații timp de 7 ani la rând. Studenții aleg această universitate  datorită strategiei sale pe termen lung, care include programe de activități pentru tineri, facilități universitare și un campus modern cu patru locații.

Universitatea se menține printre instituțiile de învățământ de top din Marea Britanie datorită celor opt Centre Naționale de Cercetare, care dispun de laboratoare moderne. Totodată, instituția atrage și prin activitățile dedicate tinerilor. Universitatea găzduiește echipa de baschet Worcester Wolves, echipa de fotbal Worcester Allstars și Worcester Royals, o echipă de fotbal american.

Îi poți întâlni pe reprezentanții universității la Spot Admissions 2019! 

3. Universități din Olanda la Spot Admissions

La Spot Admissions anul acesta vor fi prezente și două universități din Olanda, cu o ofertă variată de programe de studii de licență.

a. HAN University of Applied Sciences

Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN), este o universitate de științe aplicate care oferă cursuri de licență și masterat pentru o gamă largă de discipline. Instituția dispune de campusuri în Arnhem și Nijmegen din Olanda și este formată din patru facultăți: Faculty of Business Management and Law, Faculty of Health and Social Studies, Faculty of Engineering și Faculty of Education.

HAN University of Applied Sciences este una dintre cele 5 mari universități de științe aplicate din Olanda și oferă educație de înaltă calitate, bazată pe practici, pentru mai mult de 30.000 de studenți. Centrele de expertiză ale HAN oferă cercetări adaptate companiilor și instituțiilor. Cercetarea este bazată pe practică și are o tendință inovatoare. Programele de cercetare implică deseori parteneriate public-private.

Universitatea HAN atrage anual numeroși studenți internaționali care se înscriu la admitere și a dezvoltat un birou internațional care vă va consilia cu privire la toate formalitățile necesare pentru a urma cursurile universitare în Olanda. Biroul internațional organizează și „ Zilele Internaționale de Bun Venit” pentru a vă ajuta să vă stabiliți rapid și să vă faceți prietenii noi și de lungă durată.

b. The Entrepreneurship Academy

Aceasta este singura universitate de antreprenoriat din România, iar licența se primește din Olanda. Modelul de studiu a fost dezvoltat de Johanes Partanen în Finlanda și presupune învățarea prin aplicații practice. În acest sistem, echipe de studenți învață business prin crearea și gestionarea unor afaceri reale, asistați de un Team Coach. Sălile de curs sunt înlocuite în acest caz de spații de birouri, iar tinerilor nu le este predată teorie, ei învațând din afaceri reale.

Tinerii care obțin licența Entrepreneurship Academy au câteva atuuri importante pe piața muncii. Aceștia devin bun cunoscători ai mediului de afaceri, câștigă aptitudini antreprenoriale și au capacitatea de a lua decizii și de a schimba lucrurile.

Poți studia la această academie dacă te înscrii la Spot Admissions 2019! 

4. Înscrie-te pentru interviul de admitere de la Spot Admissions

Cele 17 universități vin în România în perioada 16-17 iulie 2019, iar interviul în urma căruia vei primi răspunsul pe loc este o șansă pe care nu trebuie să o pierzi. Poate fi cea mai bună ocazie pentru a aplica la universități recunoscute pe plan internațional pentru rezultatele bune în plan academic.

În plus, este vorba de admitere pe loc. Nu vei mai avea emoții așteptând răspunsul. Deci, poți veni la Spot Admissions 2019! 

Consilierii Edmundo pot răspunde pentru tine la toate întrebările pe care le ai referitoare la studii în străinătate. Nu ezita să iei legătura cu noi pe adresa [email protected] sau poți să ne contactezi pe Facebook și Instagram.

Te așteptăm la interviul Spot Admissions, unde te poți înscrie AICI!