Elveția reprezintă una dintre cele mai atractive destinații pentru studiile de management hotelier și ospitalitate. Cu 8 universități elvețiene în top 20 mondial la categoria management și ospitalitate, mulți o consideră locația ideală pentru a înțelege cu adevărat frumusețea și complexitatea acestei industrii. Cursurile din Elveția combină teoria și practica. Absolvenții sunt pregătiți pentru lumea profesională grație unei înțelegeri excelente a ospitalității și a experienței practice dobândite prin stagii extensive în timpul facultății.

În plus, profesorii sunt profesioniști recunoscuți pe plan internațional, deoarece dețin atât experiență academică, cât și practică, de lucru în industrie. Pasionați de ospitalitate și management, aceștia răspund studenților la orice întrebări pentru a-i educa la nivelul superior cerut de angajatori după absolvire.

Cea mai mare alianță de universități din Elveția

Swiss Education Group este cea mai mare alianță de universități din Elveția, având 5 școli în domeniul Hospitality și Management Hotelier. Verifică detaliile despre programele lor pe paginile:

Swiss Education Group

De ce să aplici la studii în Elveția?

Situată în inima Europei, Elveția găzduiește unele dintre cele mai frumoase peisaje din lume și oferă activități excepționale în aer liber, de la schi, patinaj, alpinism până la ciclism montan, navigație, parapantă și călărie. Fiind numită a doua cea mai sigură țară din lume în 2019, Elveția este locul perfect pentru a studia, a lucra și a te bucura de o înaltă calitate a vieții de care toți elvețienii sunt mândri. 

1. Universități de top

Toate instituțiile reprezentate de Swiss Education Group sunt în top 20 mondial în industria de Hospitality conform QS World University Rankings și recunoscute de angajatori ca fiind locul cel mai bun de a recruta absolvenți pregătiți pentru câmpul muncii.

2. Programă axată pe practică

Universitățile elvețiene din cadrul Swiss Education Group sunt recunoscute la nivel internațional pentru facilitățile de ultimă generație, parteneriatele cu lanțuri de hoteluri, restaurante și branduri de lux. Cursurile sunt gândite ca tu să fii pregătit pentru primul job încă din facultate. În timpul studenției vei avea 2 perioade de internship între 4 și 6 luni ca să îți exersezi abilitățile și să primești feedback de la experți în domeniu.

3. Târg de joburi

Atât studenții, cât și absolvenții universităților din cadrul Swiss Education Group beneficiază de acces pe viață la International Recruitment Forum, un târg de joburi unde pot interacționa direct cu angajatori de peste tot din lume. De asemenea, pot accesa platforma online de oportunități pentru absolvenții de Hospitality care găzduiește cele mai bune oferte profesionale.

4. Educație personalizată pentru nevoile tale

Grupele de 15, maxim 20, de studenți te ajută să te simți confortabil să adresezi întrebări, să ceri ajutor și să îți dezvolți abilitățile de lucru în echipă. Deși toate cursurile sunt în limba engleză, studenții sunt încurajați să urmeze cursuri suplimentare de limbă franceză, germană, spaniolă sau chineză pentru a putea crea aplicații cât mai competitive la viitoarele joburi.

5. Mediu multicultural

Peste 6,500 de studenți de peste 110 naționalități încep cursurile la Swiss Education Group în fiecare an, așa că nu o să te simți niciodată singur. În plus, poți căuta și studenții români care aleg unul dintre cele 7 campusuri uimitoare din Montreux, Caux, Les Bouveret, Lucerne, Neuchâtel, Brig sau Leysin.

6. Siguranță și cadru natural de invidiat

Peste 94% dintre studenții la Swiss Education Group au declarat că sunt extrem de mulțumiți de profesori, consultanți de carieră, de serviciile de sănătate și biroul de studenți internaționali de la universitate. În plus, aceștia și-au manifestat aprecierea pentru locație, posibilitatea de a face sporturi (de la ski, sailing la hiking sau călărie) și proximitatea de alte orașe europene importante.


Ai vrea să vezi cu ochii tăi școlile din Elveția? Te așteptăm la Zilele Porților Deschise

https://www.youtube.com/watch?v=V8DGIuKhfug

Iată cum se va desfășura vizita ta

Consiliere gratuită pentru aplicarea la studii în Elveția

Studiile în Elveția îți sunt acum accesibile datorită îndrumării oferite gratuit de EDMUNDO și de reprezentantul Swiss Education Group în România. Poți beneficia gratuit de:

  • Consiliere personalizată. Reprezentantul Swiss Education Group îți poate oferi detalii despre școlile din Elveția și despre programul de studiu potrivit pentru tine.
  • Ajutor în pregătirea dosarului de aplicație și informații despre posibile reduceri din taxa de școlarizare sau burse disponibile. Nu ești singur când îți scrii CV-ul sau scrisoarea de motivație.
  • Acces la o comunitate de studenți și absolvenți Swiss Education Group, care sunt pregătiți să îți răspundă la întrebări și să îți dea păreri sincere atât ție, cât și părinților tăi.

Completează formularul acesta și te vom contacta să îți oferim oferta de studii potrivită pentru tine 🙂

Let the adventure begin!