Ce zici de o experiență cool vara aceasta în UK? Distracție, călătorii, să cunoști oameni noi din diverse culturi, să experimentezi modul de studiu din Marea Britanie și să acumulezi și cunoștințe în domeniul preferat de tine. Da, e posibil, prin intermediul școlilor de vară 🙂

Vei putea parcurge o centralizare din punct de vedere al locației, programelor de studiu, datelor în care se desfășoară și costurilor a câtorva școli de vara din UK pe care ți le recomandăm cu drag pentru foarte multe motive, dar poate cel mai important ar fi pentru dezvoltarea ta 🙂

I. Școli de vară pentru elevi
II. Școli de vară pentru studenți

Ce trebuie să știi este că unele tabere sunt pentru cei care sunt deja studenți, iar altele pentru liceeni, însă vei putea citi în continuare aceste aspecte. De asemenea, pentru majoritatea ai nevoie de un test de engleză obținut deja (chiar dacă cu un punctaj mai mic).

Spor la explorat opțiuni, iar dacă te hotărăști să te înscrii te invităm să ne anunți aici pentru că te putem ajuta gratuit să aplici.

I. Școli de vară pentru elevi

1. Bournemouth University (BU) International Summer School 2019: școală de vară deschisă atât elevilor, cât și studenților

Date desfășurare: 29 iulie – 10 august 2019

Subiecte de studiu:

 • Managing & Leading Global Business – susținut de colectivul academic al Școlii de Business acreditate AACSB.
 • Animation & Art – susținut de colectivul academic de la
  National Centre for Computer Animation (NCCA), centru acreditat și clasat internațional.

Include:

 • 15 ore de cursuri și workshop-uri pe săptămână în funcție de domeniul ales de tine
 • Vizite organizate către Londra, Stonehenge și Jurassic Coast
 • O vizită educațională la o companie britanică
 • Perfecționarea aptitudinilor de comunicare și lucru în echipă
 • Cazarea și toate mesele
 • Folosirea tuturor facilităților pe care le oferă universitatea, incluzând WI-FI gratuit
 • Transfer gratuit de la aeroport

Costuri:

 • £1,950 dacă plata este făcută înainte de 30 aprilie 2019
 • £2,200 pentru plățile făcute după 30 aprilie

Pe lângă cazare, 3 mese zilnice, excursii culturale, transfer de la aeroport, vă puteți distra și la o gală formală de absolvire, în cadrul căreia se va servi cina.

Mai multe detalii aici.

Bournemouth University

2. Football Summer School at York St John University

York St John University a devenit partener cu FC Sheffield, primul club de fotbal din lume, pentru a crea un program unic de școală de vară, de două săptămâni, care acoperă industria fotbalului (de exemplu, cluburi, marketing, management al jucătorilor, coaching etc.). Programul include o excursie de o zi la Old Trafford, acasă la Manchester United Football Club și participarea la un meci de fotbal cu o echipă din Premier League.

Această școală de vară este o oportunitate pentru viitorii studenți nivel licență, care doresc să urmeze studiile în Marea Britanie, în acest domeniu. Programul, cu o durată de 3 ani, va fi conceput pentru a examina toate aspectele industriei fotbalului mondial. Detaliile finale despre admitere nu sunt încă confirmate, dar universitatea își propune să primească primii studenți în 2020. Aceștia dețin, de asemenea, o gamă completă de programe fără a avea legătură cu fotbalul, la care te putem consilia gratuit să aplici, lasă-ne doar un mesaj aici.

Date desfășurare: 29 iulie – 9 august 2019 și 12 august – 23 august 2019

Cost: £2.500

Include:

 • 13 nopți cazare în York
 • Toate mesele
 • Activități
 • Șansa de a vedea o echipă engleză de Premier League jucând
 • Transferurile de la și către aeroport

Iată mai multe detalii despre această școală de vară și altele pe care vi le pune la dispoziție York St John University.

Costul altor școli de vară oferite de acestă universitate, indiferent de subiect este de £1.300.

York St John University

3. University of East Anglia Summer Schools

Date desfășurare: 28 – 31 iulie 2019

Subiecte de studiu, pentru cei de clasa a 12-a: istorie, literatură, medicină, farmacie, servicii medicale și drept. Programul de drept se adresează și studenților de clasa a 11-a.

Cost: £225

Sunt disponibile locuri fără plată sau asistență cu costurile de transport. Pentru detalii vizitează această secțiune a website-ului oficial. Iar aici poți să citești mai multe despre această școală de vară.

University of East Anglia

Școli de vară pentru studenți

Bournemouth University (BU) International Summer School 2019 se adresează atât studenților, cât și elevilor. Despre ea puteți citi mai sus.
4. The Birmingham International Summer School (BISS)

În cadrul University of Birmingham te vei putea acomoda cu UK-ul, timp de 3 săptămâni, dacă acum studiezi la nivel licență și ai în vedere studiile masterale în Marea Britanie.

Date desfășurare: 15 iulie – 2 august

Cost: £2,500

Include:

 • Taxa de școlarizare, inclusiv evaluarea (unde este necesară)
 • Cazarea în regim self-catering în căminele universității
 • Program special pentru evenimente sociale

Aici poți citi mai multe despre program, cerințe de aplicare și altele detalii.

University of Birmingham

5. Northumbria University (Newcastle) International Summer School

Această școală de vară este pentru tine, studentul care dorește să experimenteze viața universitară din UK, având posibilitatea să îți transferi creditele către instituția la care studiezi în țară pentru un modul oferit exclusiv pe parcursul verii.

Perioadă desfășurare: de la 3 la 6 săptămâni de experiență de-o vară în 2 locații superbe: Newcastle și Northumberland.

a. Newcastle Summer School 

Date desfăşurare: 17 iunie – 6 iulie 2019

Cost: £2,990

Programul este susţinut de Facultatea de Inginerie şi Protecţia Mediului şi Facultatea de Medicină în campusurile din centrul oraşului, cu dotări de ultimă generaţie.

Subiecte de studiu:

 • Geografia Crimei: plasarea în timp şi spaţiu a locului crimei
 • Managementul şi Ştiinţa Sportului

b. Newcastle and Alnwick Summer School 

Date desfăşurare: 17 iunie – 7 iulie 2019 (Newcastle) / 7 iulie – 26 iulie 2019 (Alnwick Castle)

Cost: £6,490

Anul acesta ai şansa de a participa la o şcoală de vară care se desfăşoară pe perioada a 6 săptămâni.

3 săptămâni vei participa la cursuri în Newcastle, iar alte 3 săptămâni vei avea ocazia să locuieşti la Castelul Alnwick, care este de fapt castelul Hogwarts din seria de filme Harry Potter.

În Newcastle poţi studia criminologia sau ştiinţa sportului, pe când la Alnwick vei aprofunda turismul şi istoria britanică printr-o experienţă unică într-un castel.

Mai multe detalii găseşti aici.

Northumbria University

Experiența verii tale în UK

La care dintre școlile de vară de mai sus ți-ai dori să aplici? Noi la toate 🙂 Am vizitat aceste universități și campusurile lor și ne-am întoarce oricând în orașele acestea din UK. O să vă mai povestim despre aceste universități pentru că le avem pe toate ca partenere, ceea ce înseamnă că te putem consilia gratuit să aplici la programele lor.

Mai mult, te putem consilia gratuit să aplici și la aceste școli de vară, așadar dacă ai nevoie de orice fel de detalii, scrie-ne un mesaj aici.

Enjoy your awesome summer!