Procesul EDMUNDO de aplicare pentru studii de licență sau master în străinătate este foarte simplu. Există numai 8 pași pe care îi vei parcuge, GRATUIT, alături de consilierul tău. Nu îți face griji legate de situații speciale deoarece experiența echipei EDMUNDO, care se ridică la peste 10.000 de aplicanți, este cea mai vastă și diversă dintre toate serviciile de consiliere educațională internațională din România.

8 pași de aplicare cu EDMUNDO

  1. Ne contactezi (pe orice canal – e-mail, telefon (+4 031 814 2920), mesaj Facebook, Instagram) și ne povestești despre domeniul pe care dorești să-l studiezi în străinătate. Dacă încă nu-l cunoști, nu-i nici o problemă: te vom ajuta într-un pas ulterior să descoperi varietatea domeniilor la care ai acces.
  2. Îți răspundem în maximum 48 de ore și îți cerem mai multe detalii despre tine pentru a te cunoaște mai bine. Îți răspundem la întrebări și îți oferim mai multe detalii despre ce și unde ai putea să studiezi.
  3. Analizezi cu grijă opțiunile pe care le ai; dacă e prea dificil, nu ezita să ne ceri și nouă părerea. Cunoaștem în detaliu programele de la universitățile partenere așa că te putem ajuta cu informații foarte specifice.
  4. Îți trimitem toate informațiile necesare pentru ca tu să îți poți întocmi dosarul de aplicare, cât și formulare și ghiduri care să te ajute la redactarea documentelor. Consilierul tău personal va fi alături de tine, oferindu-ți feedback, pe aplicațiile tale, astfel încât să îți facă procesul mai facil.
  5. Trimitem dosarele tale de aplicare către universități și așteptăm răspunsul lor.

Suntem la jumătatea procesului de aplicare…

Deși ți se pare că am trecut deja prin multe etape împreună trebuie să știi că ajutorul gratuit pe care ți-l vom oferi nu se termină odată cu trimiterea aplicațiilor tale.

  1. Vom păstra legătura cu universitățile pentru a te ține la curent cu statusul aplicației tale și îți vom trimite oferta condițională de la universitățile la care ai aplicat. Pe parcurs, tu ne vei spune la care dintre universități îți dorești să devii student, iar noi vom comunica universităților deciziile tale privind ofertele primite.
  2. Îți vom spune care sunt opțiunile tale de cazare și finanțare specific pentru universitatea la care te-ai hotărât să devii student din toamnă. De asemenea, te vom ajuta să completezi toate formularele pentru cazare, împrumuturi, burse sau orice mai este nevoie.
  3. Vom depune eforturi să te punem în contact cu studenți mai mari, români, din campusul universității la care tu vei deveni student. Astfel, vei avea oportunitatea să discuți cu ei în detaliu despre cum se va schimba viața ta.

Mai rămâne doar să te bucuri de viața de student exact acolo unde ai visat!

Baftă și hai, curaj, fă tu primul pas!

%d blogeri au apreciat: