Vrei să studiezi în străinătate la o universitate de top cu programe de studiu deosebite, într-un mediu multicultural și ți-ai ales ca destinație Marea Britanie?

Îți poți crește semnificativ șansele de admitere cu ajutorul unui consilier din echipa noastră. Acesta îți poate oferi gratuit toate informațiile necesare despre universitățile partenere, programele de finanțare disponibile și multiplele oportunități de carieră ce te așteaptă după absolvire.

Nu uita însă, termenul limită oficial de înscriere la programele de licență din Marea Britanie este 15 ianuarie 2019! 

Nu te speria însă, EDMUNDO – cel mai bun consilier pentru tinerii care vor să studieze în străinătate – este alături de tine să îți explice toți pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a aplica la studii în UK prin intermediul platformei UCAS.

Ce este UCAS?

Aplicațiile la universitățile din Marea Britanie se realizează prin intermediul platformei UCAS – serviciul general de admitere la universitățile din UK.

Acesta îți permite să aplici la maxim 5 universități: trebuie să completezi corect toate secțiunile, să încarci eseul personal și scrisoarea de recomandare cu ajutorul consilierului tău EDMUNDO și să trimiteți aplicația înainte de deadline, pentru a primi răspunsuri de la toate universitățile.

Dacă vrei să beneficiezi de ajutorul unui consilier din echipa noastră atunci când aplici prin intermediul platformei UCAS, trebuie să menționezi acest lucru folosind ”EDUCATIVA2019” ca buzzword, la înregistrarea pe UCAS.

Criteriile universităților din UK

Pe lângă completarea platformei UCAS, aplicația la facultățile din Marea Britanie mai presupune și redactarea unui eseu personal și obținerea unei scrisori de recomandare de la un profesor. În plus, pentru mai târziu, obținerea unei note de peste 8 sau 8,50 la BAC și unui punctaj satisfăcător la testele de limba engleza (CAE, IELTS, TOEFL) pot reprezenta un plus în aplicația ta.

Înainte de a aplica, este bine să știi care sunt criteriile pe care le vor urmări universitățile:

  • Calitatea profilului tău academic;
  • Conținutul eseului personal care trebuie să ilustreze cunoașterea și pasiunea pentru domeniul de studiu ales, motivația și abilitățile tale care te vor ajuta în cadrul programului universitar ales, precum și atitudinea pozitivă față de procesul educațional și dorința de dezvoltare personală;
  • Calitatea scrisorii de recomandare;
  • Abilitatea de a te exprima corect și articulat în scris;

Procesul de aplicare este simplu și beneficiezi de faptul că un consilier te poate asista gratuit pe toată durata procesului de aplicare cu instrucțiuni despre cum trebuie să arate eseul tău personal și scrisoarea de recomandare (pe care o poți cere unui profesor care te apreciază și cu care te înțelegi bine).

Studiile în UK în contextul BREXIT

Guvernul Britanic i-a asigurat pe cetățenii UE care vor deveni studenți în anul 2019, în UK, că le va asigura împrumutul guvernamental Tuition Fee Loan pe toată perioada studiilor. Acesta acoperă taxa de școlarizare în procent de 100%, având o valoare de £ 9.250.

Citește aici mai multe detalii despre costuri, burse, job-uri part time și cele 75 de universități britanice pentru care oferim consiliere gratuită în procesul de admitere.

De ce să aplici cu ajutorul EDMUNDO

Este simplu: EDMUNDO este cel mai bun consilier pentru tinerii care vor să studieze în străinătate!

  • EDMUNDO este cel mai mare centru UCAS din România și din EEC;
  • Peste jumătate din universitățile din Marea Britanie lucrează cu EDMUNDO;
  • 1 din 2 tineri care aplică in Marea Britanie este consiliat de EDMUNDO;
  • Peste 1.000 de studenți pleacă anual la studiu în străinătate cu ajutorul EDMUNDO;

Ce spun tinerii care au studiat în străinătate cu ajutorul EDMUNDO?

„E super sa fii student international, ai mult mai multe oportunitati si tot mediul asta (profesorii/colegii/cursurile) e fain, te ajuta sa intelegi ca poti face orice daca muncesti. Chiar daca e mai greu la inceput, merita. Multumesc EDMUNDO pentru tot!”

 (Maria Moldovan – Coventry University)

Nu mai sta pe gânduri, timpul e limitat! Ia legătura cu un consilier EDMUNDO și pornește în aventura internațională ce îți va schimba viața!

CONTACTEAZĂ-NE!