Burse oferite pentru programele de licență:

În funcție de nota de la BAC

Coventry University oferă burse de studiu de 1.250 de lire / an iar University of Northampton oferă și ea burse de 3.000 de lire tinerilor ce obțin note de peste 9 la BACCoventry University oferă burse și pentru merite academice deosebite și o motivație puternică exprimată în cadrul Spot Admissions (suma fiind decisă în urma interviului de admitere).

University of Plymouth oferă burse pentru programele din cadrul School of Computing, Electronics and Mathematics. Pentru cei care obțin peste 9.5 și respectiv 9 la BAC și îndeplinesc condițiile de limba engleză – se oferă discount 20% și respectiv 10% din taxa de școlarizare în toți cei 3 ani de studiu, cu condiția ca după primul an de studiu să aibă rezultate de peste 60%.

University of Hull oferă burse de 4.000 / 2.000 / 1.000 de lire pentru tinerii ce obțin o medie de 9.5 / 9 / 8.5 la BAC. University of Hertfordshire oferă burse între 1.000 și 2.000 de lire pentru rezultate academice excelente, motivație pentru programul ales și aspirațiile profesionale după absolvire. University of Greenwich a pregătit burse de 2.000 de lire pentru cei care obțin peste 8.90 la BAC și 6.5 la IELTS cu minim 5.5 la fiecare componentă. University of Sunderland oferă cate 1.000 de lire în anul 1 și anul 2 pentru cine obține peste 9 la BAC.

Burse automate pentru români

Există multiple programe de burse ce se aplică automat pentru tinerii din România ce își încep studiile la universitățile din Marea Britanie ce vin anul acesta la Spot AdmissionsBirmingham City University oferă cash 150 lire pe an iar University of West London oferă burse pentru toți studenții înrolați la programe de studiu cu durata de 4 ani și care incep cu Foundation Year.

O serie de universități oferă diverse beneficii studenților români, cum ar fi: card de 200 de lire de la University of Greenwich, transport gratuit timp de un an în zona campusului, card de 275 de lire pentru cei care studiaza un program de Foundation sau reducere de 1.200 de lire pentru cei care studiaza la colegiile partenere de la University of Sunderland.

În funcție de venitul familiei

University of Northampton oferă 500 lire/anUniversity of Hull alocă 1.000 lire iar University of West London oferă 1.500 lire / în cei 3 ani de studiu pentru tinerii ce provin din familii ce au un venit sub 25.000 lire/an.

Sportive

Coventry UniversityUniversity of HertfordshireUniversity of Hull, Anglia Ruskin University, University of Essex, London South Bank University și University of Sunderland oferă burse sportive de studiu ce sunt condiționate de obținerea de rezultate cel puțin la nivel național în anii anteriori.

Burse oferite pentru programele de masterat:

În funcție de nota de la examenul de licență

Coventry University oferă burse de 1.500 de lire / an celor ce obțin o notă de peste 9 la examenul de licențăUniversity of Essex oferă o reducere de 100% din taxa de școlarizare celor mai buni doi studenți ce aplică la programele de SociologieLondon South Bank University oferă 4.000 de lire celui mai bun aplicant la programul de MSc Sustainable Energy Systems.

Automate pentru români

Birmingham City University oferă cash 150 lire pe an automat tuturor studenților din România ce își încep studiile în cadrul universității.

În funcție de venitul familiei

University of Northampton oferă 500 lire/an pentru tinerii ce provin din familii ce au un venit sub 25.000 lire/an.

Sportive

Coventry UniversityUniversity of HertfordshireUniversity of Hull, Anglia Ruskin University, University of Essex, London South Bank University și University of Sunderland oferă burse sportive de studiu ce sunt condiționate de obținerea de rezultate cel puțin la nivel național în anii anteriori.

Înscrie-te la Spot Admissions!

Pentru a beneficia de aceste oportunități de finanțare a studiilor în Marea Britanie, înscrie-te la interviurile cu aceste universități ce vor avea loc pe 10 și 11 iulie la București, Iași și Timișoara!