14 universități din Marea Britanie și Entrepreneurship Academy din România te așteaptă la o sesiune de admitere pe loc în 10 și 11 iulie 2018. Admiterea constă într-un simplu interviu de tipul Spot Admission, care poate avea loc la sediile Edmundo sau prin intermediul Skype.

Ce sunt Spot Admissions?

Din punctul de vedere Edmundo, Spot Admissions sau Admiteri pe Loc este procesul prin care un candidat este admis instant la o universitate, la nivel licență/bachelor sau master, în urma unui interviu și (test de limbă dacă este cazul).

Imediat după acel interviu, candidatul primește răspunsul care constă în ”Admis” sau ”Respins” la universitatea la care dorește să aplice și dacă va putea beneficia de una dintre multiplele opțiuni de finanțare a studiilor ce sunt disponibile din partea universităților.

Echipa noastră este prima care a inițiat conceptul de Spot Admissions în România

Două variante de interviu

Există două variante de a participa la acest interviu, pentru care nu trebuie să achiți nicio taxă. O modalitate constă în a fi prezent la sediul Edmundo din București, de pe strada Colței, nr 8, Sectorul 3. Pentru cei care nu locuiți în capitală, ca punct de reper este centrul capitalei, birourile noastre fiind foarte aproape de stația de metrou ”Universitate”.

A doua modalitate de a fi intervievat este prin intermediul platformei Skype. Această variantă este la îndemâna acelora dintre voi care nu veți putea ajunge în București în 10 sau 11 iulie. Trebuie să vă asigurați că aveți acces la un computer cu cameră web și cu o conexiune bună la internet.

Înscriere și acte necesare

Pentru a participa la interviurile Spot Admissions este necesară completarea acestui formular de înscriere. După completarea formularului cu datele necesare, împreună cu un consilier EDMUNDO, veți stabili programele la care ești eligibil și te vei programa la interviu cu universitățile alese.

Pe lângă acest pas, vor fi necesare câteva documente, în funcție de nivelul de studii pentru care dorești să aplici.

Nivel licență sau Bachelor Degree:

 1. Application Form completat;
 2. Diplomă de Bac sau Adeverință Bac sau Link către edu.ro cu rezultatele la bac;
 3. Foaie matricolă;

Minimum B2 la Bac la competențele de limba engleză.

Nivel master:

 1.  Application Form completat;
 2. Diploma de Licență sau Adeverință Licență
 3. Situație Academică
 4. Un test de limba engleză (TOEFL, IELTS, etc.)

Interviul propriu-zis

Cel mai important aspect în cadrul interviului este să fii tu însuți. Vei vedea că reprezentanții universităților sunt prietenoși și te vor întreba de motivația ta de a studia în UK, și mai specific de dorința de a studia la universitatea la care dorești să aplici. Alte întrebări vor fi legate de planurile tale de viitor, hobby-uri sau activități extracurriculare în care te-ai implicat (dacă este cazul).

Universități din UK participante la Spot Admissions 2018

În cadrul acestei sesiuni de admitere pe loc la studii în UK vor participa 14 universități din Marea Britanie și Entrepreneurship Academy.

14 Universități din UK în România

Toate cele 14 universități vor veni în București, iar două dintre ele vor poposi cu siguranță și la Iași și Timișoara. Locații unde se găsesc sedii Edmundo, în cadrul cărora puteți discuta față în față cu reprezentanții acestor universități.

 1. Coventry University – București, Iași și Timișoara
 2. University of Northampton – București, Iași și Timișoara
 3. University of West London
 4. NAVITAS HIC, CRIC, PUIC, LBIC
 5. London South Bank University
 6. University of Essex
 7. University of Sunderland
 8. Anglia Ruskin University
 9. Birmingham City University
 10. University of Greenwich
 11. University of Hertfordshire
 12. University of Hull
 13. University of Portsmouth
 14. University of Plymouth

The Entrepreneurship Academy

Sau Team Academy este singura universitate de antreprenoriat din România, iar licența se primește din Olanda. Mai pe larg, înseamnă un mediu în care echipe de studenți învață business creând și operând afaceri reale, asistați de un Team Coach. La baza întregii metodologii, dezvoltate în Finlanda de către Johanes Partanen în perioada 1993 – 2001, stau câteva concepte cheie precum: ”Nu studenți, ci echipă de antreprenori”, ”Nu teorie, ci învățând făcând”, ”Nu simulări, ci afaceri reale”, ”Nu săli de clasă, ci spații de birouri”, ”Nu control, ci auto-organizare”.

Admitere și costuri Universitate România versus Spot Admissions UK

În cazul în care te deranjează cozile de la ghișeele de depunere dosar pentru admitere la facultate în România, întocmirea acelui dosar și plata unei taxe de înscriere, Spot Admission este pentru tine.

Fără stat la coadă, fără taxă de înscriere, cu trei documente și ambiție, poți deveni student în UK.

Dacă dorești să afli mai multe despre costurile unui student în Marea Britanie te invităm să parcurgi acest material. Nu trebuie să îți faci griji nici în legătură cu banii pentru că există surse de finanțare (împrumut guvernamenal, burse sau job-uri), despre care poți citi aici.

Înscrie-te acum

Recomandarea noastră este să nu ratezi una dintre ultimele tale șanse de a aplica la studii în UK, în 2018. Această oportunitate este unică pentru că cele 14 universități partenere Edmundo vin în țara noastră pentru tine și pentru viiorul tău.

Pentru orice întrebări sau nelămuriri ai tu sau părinții tăi ne puteți suna la +4 031 814 2920 sau scrie la [email protected]. Pentru a fi la curent cu ultimele noutăți, te invităm să ne urmărești pe Facebook și Instagram.

Ne vedem la interviu 🙂