Serviciile EDMUNDO

Consilierii EDMUNDO te pot ajuta GRATUIT cu urmatoarele servicii

Consiliere

Consiliere gratuita pentru selectia programelor la care poti aplica

Asistenta

Asistenta pentru intocmirea aplicatiilor (formulare, eseuri, CV-uri)

Finantare

Solutii de finantare partiala sau totala pentru costul studiilor in strainatate

Despre EDMUNDO

EDMUNDO este un serviciu ce apartine de Grupul EDUCATIVA si ofera tinerilor romani informatii, consiliere si asistenta pentru admiterea la institutii de invatamant superior din Europa, SUA si Canada.

Echipa EDMUNDO

Ce spun studenții nostri

Despre serviciile de consiliere ale Edmundo
Maria Moldovan

Maria Moldovan

Coventry University

"E super sa fii student international, ai mult mai multe oportunitati decat in tara si tot mediul asta (profesorii/colegii/cursurile) e fain, te ajuta sa intelegi ca poti face orice daca muncesti. Chiar daca e mai greu la inceput, merita. Multumesc EDMUNDO pentru tot!"

Bogdan Ionescu

Bogdan Ionescu

Copenhagen School of Design & Technology

"Imi place foarte mult aici, facultatea e foarte misto. M-am intalnit cu colegi mai mari de la sectia mea, care mi-au dat niste sfaturi bune. Multumesc mult tuturor de la EDMUNDO, si in special tie, m-ati ajutat nespus de mult sa ajung unde vreau sa ajung de ceva timp."

Madalina Monica Hintea

Madalina Monica Hintea

London Metropolitan University

"Imi place faptul ca am colegi din toate colturile lumii si m-am simtit foarte comfortabil inca din prima zi alaturi de ei. Profesorii sunt foarte deschisi si prietenosi, gata sa te ajute cu orice pot. Volumul de munca particulara este imens, dar incerc sa raman optimista si cred ca cu seriozitate si perseverenta am sa fac fata cu brio acestui nou capitol din viata mea."